Deeltijds Vast


Organisatie
Improcessie
Wij zijn een Gents improvisatietheatergezelschap met ruime ervaring in de barpro/shortform en een stevige basis in de long form. Ook van muzikale impro wordt er met regelmaat geproefd.

Als 'tweede oudste groep' in Gent kunnen we terugvallen op een hoop ervaring en contacten voor leuke opdrachten.


Functie
We zijn op zoek naar gemotiveerde spelers die wekelijks (of toch zo vaak mogelijk) komen meetrainen te Gent op dinsdagavond.

Uiteraard met als einddoel mee te kunnen optreden.
Profiel
Geen vastomlijnd profiel, we zijn nogal open minded.
Aanbod
Wekelijkse trainingen, vaste speelplekken, externe opdrachten en deelnames aan festivals maken het grootste deel uit van ons speelveld.

Verloning is sterk afhankelijk van opdracht tot opdracht.
Solliciteren
Contactpersoon: Domien Vloeberghs
Reageren voor: 17/06/2019

Stuur een mailtje naar info@improcessie.be om aan de auditie deel te kunnen nemen op 18 juni, om 19u30 te theater Box, Gent. De auditie zal verlopen als een 'normale' training, alleen met iets meer ogen op u gericht dan gebruikelijk. Voorafgaand aan de auditie zijn er twee open trainingen, en dat op 4 en 11 juni. Wie zijn of haar kans wil wagen; stuur een mailtje naar info@improcessie.be en vermeld je eventuele podiumervaring, je motivering en of je op één of meer open trainingen aanwezig kan zijn. Belangrijk: ons wekelijks trainingsmoment valt op dinsdagavond, te Gent, dus hou hier rekening mee als u zich kandidaat stelt.