Organisatie

M Leuven

Jij bent een mensen-mens. Je bent vlot in de omgang en creëert het leukste activiteitenaanbod voor jong en oud - voor zij die er zelf voor kiezen én zij die mee moesten van de juf of meester. Je maakt het bovendien ook waar samen met je collega’s binnen je eigen team en het hele museum.

Voor zowel bezoekers als medewerkers is M een bijzonder museum. Het is een stadsmuseum in het hartje van Leuven met een focus op zowel middeleeuwse beeldhouwkunst als hedendaagse kunst. Er is altijd iets te beleven, van nieuwe tentoonstellingen en verrassende collectiepresentaties over lezingen, rondleidingen, workshops, festivals tot zomerkampjes voor de allerkleinsten. M staat voor mensen: we staan nu eenmaal bekend voor onze gastvrijheid. We zoeken jou om van al het moois dat gepresenteerd wordt in M een behapbaar aanbod te maken voor onderwijs.

Functieomschrijving

Je komt terecht in het warme nest van team bemiddeling binnen de afdeling publiekswerking. Hier wordt alle magie van achter de schermen gedeeld met de hele wereld. Als publieksbemiddelaar onderwijs ben je verantwoordelijk voor het uitdenken en opvolgen van verschillende projecten, activiteiten en tools voor verschillende onderwijsgroepen, van kleuter- tot volwassenonderwijs. Je realiseert zowel voor de tentoonstellingen als het vaste onderwijsaanbod verschillende verfrissende activiteiten waarvan leerkrachten en leerlingen nog niet wisten dat ze het wilden en helemaal voor zullen smelten. Daarnaast ben jij dé go-to-persoon voor de gidsen van M: je staat in voor de dagelijkse opvolging in samenwerking met de collega’s van team onthaal.

Profiel

Je hebt minstens een bachelordiploma. Het is een pluspunt als je al ervaring hebt binnen publieksbemiddeling of museumeducatie en/of het werken met of voor diverse onderwijsgroepen. Je bent op de hoogte van vernieuwingen in het onderwijs en je begrijpt hoe de verschillende onderwijsstructuren in elkaar zitten. Een zwak voor kunst is een troef, kennis over oude en hedendaagse kunst een absoluut pluspunt.


Je schudt de mooiste woorden en vlotste zinnen zonder fouten uit je pen. En kennis van Microsoft Office heb je natuurlijk ook. Je bent probleemoplossend, werkt zelfstandig en signaleert tijdig obstakels, ook als je ze zelf veroorzaakte. Je kan werken tegen vooropgestelde deadlines en kan om met de stress die daarmee gepaard kan gaan. Af en toe avond- en weekendwerk vind je helemaal prima.

Aanbod

- Een boeiende job bij een warm team binnen een nog sympathiekere afdeling in een moderne culturele organisatie;


- Een contract van bepaalde duur van 14.02.2022 tot en met 17.06.2022, als vervanging zwangerschapsverlof voor 80%. Een minimum bruto maandsalaris van 2.048,09 euro (80%, niveau B1, 0 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen;


- Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer;


- Groepsverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling;


- Maaltijdcheques van 8 euro per dag en jaarlijkse ecocheques.


- Er is ruimte voor opleidingen. Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontplooien.


- Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant