Organisatie

M Leuven

Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude als hedendaagse kunst. In de architecturale parel van de hand van Stéphane Beel versmelten vroeger en nu: historische panden lopen over in een strak museumgebouw, de rijke collectie is een mix van oude meesters en hedendaagse kunstenaars. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je steeds weer nieuwe perspectieven op de kunst en de wereld ontdekt. Van nieuwe tentoonstellingen en verrassende collectiepresentaties over lezingen, rondleidingen, workshops en festivals, tot zomerkampjes voor de allerkleinsten.

We doen het voor onze bezoekers: M staat nu eenmaal bekend om zijn gastvrijheid. We hebben jou nodig om van al het moois dat gepresenteerd wordt in M een behapbaar aanbod te maken voor het onderwijs.

Functieomschrijving

Jij bent een mensen-mens. Je bent vlot in de omgang en creëert het leukste activiteitenaanbod voor jong en oud – voor zij die er zelf voor kiezen én zij die mee moesten van de juf of meester. Je maakt het bovendien waar samen met de collega’s binnen je eigen team en het hele museum.

Je komt terecht in het warme nest van team Publieksbemiddeling binnen de afdeling Publiekswerking. Hier wordt de magie van het museum van achter de schermen gehaald en gedeeld met de hele wereld.

Als Publieksbemiddelaar onderwijs ben je verantwoordelijk voor het uitdenken en opvolgen van verschillende projecten, activiteiten en tools voor verschillende onderwijsgroepen, van kleuter- tot volwassenonderwijs. Je realiseert zowel voor de tentoonstellingen als voor het vaste onderwijsaanbod verfrissende activiteiten, waarvan leerkrachten en leerlingen nog niet wisten dat ze die wilden maar weldra helemaal voor zullen smelten. Daarnaast ben jij dé go-to-persoon voor de gidsen van M: je staat in voor de dagelijkse opvolging in samenwerking met de collega’s van team Onthaal.

Profiel

Je hebt minstens een bachelordiploma. Het is een pluspunt als je al ervaring hebt binnen publieksbemiddeling of museumeducatie en/of het werken met of voor diverse onderwijsgroepen. Je bent op de hoogte van vernieuwingen in het onderwijs en je begrijpt hoe de verschillende onderwijsstructuren in elkaar zitten. Een zwak voor kunst is een troef, kennis over oude en hedendaagse kunst een absoluut pluspunt.

Je hebt een vlotte pen. En kennis van Microsoft Office heb je natuurlijk ook. Je bent probleemoplossend, werkt zelfstandig en signaleert tijdig obstakels, ook als je ze zelf veroorzaakte. Je kan werken tegen vooropgestelde deadlines en kan om met de stress die daarmee gepaard kan gaan. Af en toe avond- en weekendwerk vind je helemaal prima.

Aanbod

- Een boeiende job bij een warm team binnen een nog sympathiekere afdeling in een moderne culturele organisatie;

- Een contract van bepaalde duur van 21.08.2023 tot en met 26.01.2024, als vervanging zwangerschapsverlof voor 80%. Een minimum bruto maandsalaris van 2.306,55 euro (80%, niveau B1, 0 jaar anciënniteit); uit de privésector kan 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen;

- Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer;

- Groepsverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling;

- Maaltijdcheques van 8 euro per dag en jaarlijkse ecocheques;

- Er is ruimte voor opleidingen. Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontplooien;

- Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Solliciteren

De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren met een glimlach kan via https://job.mleuven.be/ tot en met dinsdag 20 juni 2023 om 23:59.

Op basis van een cv-screening nodigen we je uit voor een gesprek. Dat gaat door op maandag 10 juli 2023.

Reageren voor: 20/06/2023
Solliciteren

De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/.

Solliciteren met een glimlach kan via https://job.mleuven.be/ tot en met dinsdag 20 juni 2023 om 23:59.

Op basis van een cv-screening nodigen we je uit voor een gesprek. Dat gaat door op maandag 10 juli 2023.

Reageren voor: 20/06/2023
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant