Profiel

Je beschikt minstens over een bachelor in IT of compenseert dit met ervaring als projectmanager (met goesting en interesse in IT).Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol.Ervaring in project- en change management is een mustJe bent een ervaren people manager met sterke leiderschapscapaciteiten, een hoge maturiteit en stressbestendigheid. Je hebt een passie voor het informatiseren van bedrijfsprocessen alsook de samenwerking en informatie-uitwisseling tussen verschillende programma’s (ERP,DMS,DAM,finance,HR programma’s, datawarehouse, …), het tot in de details begeleiden en optimaliseren zijn jouw ding.Je hebt grondige kennis van de Google workplace omgeving en kennis van het SalesForce platform is een absolute plus. Je hebt kennis van bedrijfseigen hard -en software: AWS, networking, printers, scanners …Je hebt kennis van GDPR.Je beschikt over zeer goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.Je kan uitstekend organiseren en plannen.Je hebt analytische, probleemoplossende vaardigheden en oog voor detail.Je kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en meerdere projecten tegelijk beheren.Je kan zowel goed zelfstandig als in een team werken.Je beheerst het Nederlands en het Engels zeer goed.

Organisatie

Opera Ballet Vlaanderen

Als grootste culturele instelling in Vlaanderen staat Opera Ballet Vlaanderen in deze tijden voor spannende uitdagingen. Vertrekkend vanuit de onweerstaanbare kracht van muziek, theater en dans brengen we met een team van meer dan 400 medewerkers en voor een al even gepassioneerd publiek, de grote werken uit de opera, ballet- en dansgeschiedenis alsook hedendaagse creaties en te herontdekken meesterwerken tot leven. Onze opdracht: ons publiek ontroeren, inspireren, laten genieten van schoonheid en aanzetten tot reflectie.

Ook in corona tijden houden we onze blik op de toekomst gericht en om nationaal en internationaal onze rol te blijven opnemen, gaan we vandaag op zoek naar een coördinator ICT.


Aanbod

een aantrekkelijke internationale en artistieke werkomgeving vol afwisseling;een voltijds contract;een competitief loon binnen de sector, maaltijdcheques, fietsvergoeding, 100% terugbetaling van abonnement openbaar vervoer.

Functieomschrijving

Het IT team is verantwoordelijk voor een vlotte ICT werking op onze vier locaties (Opera Antwerpen, gebouw Ballet Eilandje, Opera Gent en het decoratelier te Zele). Als Coördinator ben jij de drijvende kracht achter het beheer en de verdere ontwikkeling van een performante ICT omgeving en waak je mee over een klantvriendelijke en effectieve ICT dienstverlening binnen Opera Ballet Vlaanderen.TAKEN


  • Je zet samen met de Facility Manager de strategische hoofdlijnen uit, bewaakt deze en je staat het team bij in de concretisering hiervan. Er wordt beroep gedaan op zowel je theoretische als praktische kennis.
  • Je gaat proactief op zoek naar nieuwe innovatieve en budget vriendelijke ideeën, je analyseert de haalbaarheid van projecten en ideeën.
  • Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, beheren en opvolgen van zowel software als hardware projecten.
  • Je neemt voor de projecten de rol op van project-, people- & change manager en dit in nauwe samenwerking met de collega teamleden.
  • Je coördineert de samenwerking met partners en externe ICT dienstverleners, werkt actieplannen uit en volgt op.
  • Je bent verantwoordelijk voor de verdere digitalisering van het Opera Ballet Vlaanderen archief.
  • Je onderhoudt goede contacten met alle interne stakeholders van de verschillende departementen.
  • Je optimaliseert, registreert en concretiseert structurele processen en werking. Je wordt enthousiast van Web Based-, Saas- en cloud oplossingen en in het bijzonder van Google Workplace en Salesforce.
  • Je zorgt samen met je team voor een feilloze werking van alle ICT tools en processen en zorgt dat de service levels gehaald worden en blijven.
  • Je leidt, inspireert en coacht een team van 5 collega’s.
Solliciteren

Stuur ons uiterlijk 24 januari 2021 een korte motivatiebrief en cv via www.operaballet.be/vacatures

Na een eerste selectieronde op basis van de brieven, zullen de kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek.

Opera Ballet Vlaanderen werkt in het personeelsbeleid aan het bevorderen van gelijke kansen. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of nationaliteit.

Reageren voor: 25/01/2021
Solliciteren

Stuur ons uiterlijk 24 januari 2021 een korte motivatiebrief en cv via www.operaballet.be/vacatures

Na een eerste selectieronde op basis van de brieven, zullen de kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek.

Opera Ballet Vlaanderen werkt in het personeelsbeleid aan het bevorderen van gelijke kansen. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of nationaliteit.

Reageren voor: 25/01/2021
Categorie
ICT & internet
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen