Voltijds Vast


Organisatie
Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen vzw
SVKA missie:
SVKA huurt in de stad Antwerpen zo veel mogelijk betaalbare, goede woningen en verhuurt deze door aan maatschappelijk kwetsbare mensen.
Het begeleidt zijn huurders om hun zelfredzaamheid in functie van het wonen te versterken.
Het werkt samen met diverse partners aan structurele oplossingen voor de hoge woonnood.
Functie
De huurbegeleider levert een essentiële bijdrage tot de realisatie van de basisopdrachten van het SVK: woningbeheer en begeleiding.

De huurbegeleider zorgt voor de begeleiding van de huurders in alle facetten van het huren (wonen) met als doel de zelfredzaamheid van de huurder te vergroten en de kwaliteit van de woning te bewaken. Daarnaast zorgt de huurbegeleider voor een goede samenwerking met de verhuurder. Dit gebeurt zowel via persoonlijk contacten als via administratieve taken.

Het vaststellen en opvolgen van technische problemen is een belangrijk onderdeel van de functie. De huurbegeleider bewaakt de woningkwaliteit door regelmatige huisbezoeken af te leggen en de huurder te wijzen op zijn onderhoudsplicht. Daarnaast is de huurbegeleider het eerste aanspreekpunt voor de huurders en verhuurders bij melding van technische problemen. Naast de eerste vaststellingen van problemen, organiseert de huurbegeleider
(samen met huurder of verhuurder) de opvolging ervan. Voor kleine werken kan hij/zij de klusdienst inschakelen en voor meer complexe technische problemen wordt hij/zij ondersteund door de technische dienst.

De huurbegeleider neemt actief deel aan alle vormen van overleg en vorming die er binnen het team en de organisatie zijn.
Profiel
Functievereisten
- Diplomavereisten: bachelor in menswetenschappelijke richting of minimaal diploma middelbaar onderwijs met relevante beroepservaring.
- Inzicht (of de bereidheid tot het verwerven van) in eenvoudige technische zaken in de woning
- Talenkennis (Frans, Engels) is een pluspunt.
- Vlotte verplaatsing in het werkingsgebied (stad Antwerpen) met fiets en/of openbaar vervoer
Aanbod
- een voltijds contract van onbepaalde duur
- betaling volgens loonvoorwaarden PC 319.01 in loonschaal B1C
- maaltijdcheques (€5)
- tewerkstelling van 37,5u / week met flexibele werktijden
- mogelijkheden tot interne en externe opleiding en vorming
- een veelzijdige job in een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
Solliciteren
Contactpersoon: nico.broeckx@svka.be
Reageren voor: 09/09/2019

- motivatiebrief en CV ten laatste op zondag 8 september t.a.v. Nico Broeckx (Nico.Broeckx@svka.be) - voor bijkomende informatie kan u contact opnemen met SVKA op het nummer 03 270 03 00. - de gesprekken vinden plaats in de week van 16 en 23 september 2019. - Indiensttreding zo snel mogelijk - Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,…