Deeltijds Vast


Organisatie
Arenbergschouwburg
De Arenbergschouwburg is een cultuurtempel in het hartje van de Antwerpse theaterbuurt. Arenberg presenteert een breed programma, gaande van cabaretiers, stand-up comedy, concerten tot kleiner studiowerk met (jonge) theatermakers en bereikt met zijn aanbod een heel breed en divers publiek. Jaarlijks organiseren we een 200-tal voorstellingen en trekken we meer dan 100.000 bezoekers. De Arenberg heeft 3 podia, een grote zaal voor 800 personen , een kleine zaal voor 90 tot 160 personen en een podium in de benedenfoyer. Tijdens de zomermaanden organiseert de ploeg van de Arenberg ook het Zomerfestival in het Openluchttheater te Deurne.
De afdeling Horeca zorgt ervoor dat publiek, artiesten en organisatoren zich tijdens hun verblijf in de schouwburg welkom voelen en creëert een uitnodigende sfeer. Die sfeer draagt ertoe bij dat onze bezoekers niet enkel naar de voorstelling komen, maar ook een mooie en aangename avond beleven voor en na de voorstelling.
Functie
Je staat in voor de operationele leiding van het Horecagebeuren in Arenberg (van september tot juni) en het Openluchttheater (tijdens de zomermaanden). Je geeft instructies aan de jobstudenten en bent mede verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe medewerkers. Je bent het aanspreekpunt voor de collega’s van de productie en de keuken. Je bent ook verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de bars en voor het beheer van de kassa’s. Je staat samen met je barteam in voor een vlotte bediening van de klanten. Je zorgt voor de supervisie van de foyers (properheid, orde, sfeer, achtergrondmuziek...) en het bereiden en bedienen van dranken.
De klant komt op de eerste plaats. Klantvriendelijkheid (beleefdheid, openheid, deftig voorkomen) wordt dus hoog in het vaandel gedragen.
Al deze taken dienen vaak aan een erg hoog tempo te gebeuren. Wanneer een voorstelling gedaan is, kan er in Arenberg tot 800 personen aan de toog staan, in het Openluchttheater tot 2000.
Profiel
- Je hebt voldoende ervaring in de horeca. Je kent het klappen van de zweep in een horecazaak.
- Je hebt productkennis. Je bent op de hoogte van de trends. Kennis van bier is een pluspunt. Je bent in de mogelijkheid om klanten te adviseren in hun drankkeuze.
- Je bent een geboren leider. Je weet structureel en overzichtelijk een team te leiden gedurende een avond.
- Je bent gedisciplineerd, flexibel (vooral avond & weekendwerk), sociaal, klantgericht & vriendelijk
- Je bent verantwoordelijk en je kan snel, zelfstandig en efficiënt werken
je hebt commerciële flair en beschikt over het nodige inzicht in de werking van horeca
- Je hebt voeling met de activiteiten van Arenberg
- Je kan vlot omgaan met artiesten, vrijwilligers en freelancers
- Je woont in Antwerpen of nabije omgeving
- Je spreekt vlot Nederlands. Andere talen zijn een pluspunt
- Je bent verzorgd en hebt oog voor detail
Aanbod
- een uitdagende job in een dynamische organisatie met een fijne werksfeer
- een halftijds contract (gemiddeld 3 avonden per week) van 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging)
- onmiddellijke indiensttreding mogelijk
- loon volgens CAO Horeca.
Solliciteren
Contactpersoon: Joren Monnens - joren.monnens@arenbergschouwburg.be
Reageren voor: 12/02/2018

Heb je interesse? Stuur dan je cv en korte motivatie naar onze horeca manager (joren.monnens@arenbergschouwburg.be) met de duidelijke vermelding ‘sollicitatie hoofdbarman/vrouw’. Indien je geselecteerd bent, word je door ons gecontacteerd voor een interview.