Profiel

Als animator bij Kidskriebels zoeken we iemand met de volgende eigenschappen

•Je bent minimum 16 jaar en woont in de buurt van Antwerpen
•Je volgt een pedagogische of educatieve opleiding of je bezit een attest animator in het jeugdwerk
•Je bent in het bezit van een bewijs goed gedrag en zeden type II
•Je doet graag eens zot, maar kan ook de nodige verantwoordelijkheid nemen
•Je hebt een hart voor kinderen en jongeren en kan je creatief inleven in thema’s

Organisatie

Kidskriebels Vzw
Kidskriebels vzw is een jeugdorganisatie die zeer actief is in de organisatie van externe kriebelkampen (kampen zonder overnachting). We focussen ons op het aanbieden van een zinvolle vrijetijdsbesteding en kwaliteitsvolle kinderopvang voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar oud en dit binnen hun eigen gemeente of school.

Aanbod

Wat bieden we je:

Vanuit Kidskriebels vzw zullen we je mee ondersteunen in het voorbereiden van de thema’s die we inplannen. Je krijgt een uitgebreid draaiboek dat je zeker mee op weg zal helpen. Tijdens de kriebelweek krijg je ook de ondersteuning van de locatieverantwoordelijke, waar je met al je vragen terecht kan.

Als animator bij Kidskriebels vzw werk je als vrijwilliger. Ben je werkzoekend, of werkend, dan kan je ook nog steeds onder dit statuut werken. De vergoedingen zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.

Functieomschrijving

Tijdens de komende vakantieperiode zoeken we enthousiaste animatoren die gedurende een week kinderen tussen 3 en 12 jaar (in leeftijdsgroepen) de tijd van hun leven kunnen bezorgen. Onze kriebelweken worden georganiseerd in Sint-Norbertusinstituut te Antwerpen. We zoeken animatoren die elke dag naar daar kunnen komen.

Perioden waarin we animatoren zoeken:
*8 april 2019 t.e.m. 13april 2019

Bekijk alvast ons programma op www.kriebelweken.be

Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen