Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Kidskriebels vzw
Kidskriebels vzw is een jeugdorganisatie die zeer actief is in de organisatie van externe kriebelkampen (kampen zonder overnachting). We focussen ons op het aanbieden van een zinvolle vrijetijdsbesteding en kwaliteitsvolle kinderopvang voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar oud en dit binnen hun eigen gemeente of school.
Functie
Tijdens de komende zomermaanden zoeken we enthousiaste animatoren die gedurende een week kinderen tussen 3 en 12 jaar (in leeftijdsgroepen) de tijd van hun leven kunnen bezorgen. ​Onze kriebelweken worden georganiseerd in zwembad de Meerminnen te Beveren. We zoeken animatoren die extern naar daar kunnen komen.

​Perioden waarin we animatoren zoeken:
*16 juli t.e.m. 20 juli 2018
*13 augustus t.e.m. 17 augustus 2018

Bekijk alvast ons programma op www.kriebelweken.be
Profiel
Wie zoeken we?

Als animator bij Kidskriebels zoeken we iemand met de volgende eigenschappen:
- Je bent minimum 19 jaar en woont in de buurt van Beveren
- Je volgt een pedagogische of educatieve opleiding of je bezit een attest animator in het jeugdwerk
- Je bent in het bezit van een bewijs goed gedrag en zeden type II
- Je doet graag eens zot, maar kan ook de nodige verantwoordelijkheid nemen
- Je hebt een hart voor kinderen en jongeren en kan je creatief inleven in thema’s
Aanbod
Wat bieden we je:

Vanuit Kidskriebels vzw zullen we je mee ondersteunen in het voorbereiden van de thema’s die we inplannen. Je krijgt een uitgebreid draaiboek dat je zeker mee op weg zal helpen. Tijdens de kriebelweek krijg je ook de ondersteuning van de locatieverantwoordelijke, waar je met al je vragen terecht kan.

Als animator bij Kidskriebels vzw werk je als vrijwilliger. Ben je werkzoekend, of werkend, dan kan je ook nog steeds onder dit statuut werken. De vergoedingen zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding,
Solliciteren
Contactpersoon: Phyllis Dom
Reageren voor: 17/08/2018

Heb je interesse? Surf dan naar www.kidskriebels.be/word-animator en vul het formulier volledig in of mail je CV naar monitoren@kidskriebels.be Wij nemen dan contact met je op!