Deeltijds Vast


Organisatie
Gehandicapten en Solidariteit vzw
'Gehandicapten en Solidariteit' is een autonome vzw, opgericht door de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant.
De vzw wordt erkend en gesubsidieerd door de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant, het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en de provincie Vlaams-Brabant.
Het werkingsgebied omvat Vlaams-Brabant en Brussel.
De vzw organiseert activiteiten voor personen met of zonder beperking en staat open voor iedereen.
Gehandicapten en Solidariteit werkt samen met de vzw Nationale Federatie voor Gehandicaptenzorg (NFGZ), gewestelijk Brabant. Beide vzw's streven dezelfde doelstellingen na.
Functie
Vrijetijdstrajectbegeleiding is een vorm van procesbegeleiding waarbij een persoon met een beperking en zijn/haar direct betrokkenen worden ondersteund in het vinden van een vrijetijdsaanbod, in het reguliere of gespecialiseerde circuit, dat beantwoordt aan zijn/haar mogelijkheden, noden, interesses en wensen op vlak van vrije tijd.
Het takenpakket omvat:
- verhelderen van de mogelijkheden, de noden, de interesses en de wensen van de persoon met een beperking op vlak van vrije tijd;
- in samenspraak met deze persoon, zoeken naar een geschikte vrijetijdsbesteding;
- het coördineren, opvolgen en evalueren van het traject.
Profiel
U volgde bij voorkeur een bacheloropleiding (liefst in sociaal werk), u bent sociaal en communicatievaardig. U hebt een grote luisterbereidheid en u bent assertief. U werkt autonoom en resultaatgericht. U heeft een rijbewijs B.
Aanbod

Wij bieden een halftijds contract (18 uren/week), marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen.
Solliciteren
Contactpersoon: jobsvzw@fsmb.be
Reageren voor: 15/05/2018

Richt je kandidatuur met c.v. en foto vóór 28 februari2018 aan FSMB, Directie Human Resources, Zuidstraat 111 te 1000 Brussel of per e-mail aan jobsvzw@fsmb.be.