Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Top Vakantie vzw
Top Vakantie vzw organiseert tijdens elke schoolvakantie knotsgekke speelweken voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Een hele dag ravotten, knutselen, sporten of spelen we in verschillende thema's.
Functie
Animator haken en breien
Profiel
Ben je een erkend animator in het Jeugdwerk, en wil je graag met kinderen en jongeren van 6 tot 14 jaar haken en breien, en creatief zijn met wol? Dan kan je deze zomer aan de slag als Wollebollen Animator tijdens de Kids' Days Hasselt van 5 tot 9 augustus!

Mogelijke andere locaties zijn: Aalst, Leuven, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Mechelen.

Ook als animator zonder specialisatie kan je je nog opgeven voor verschillende locaties en andere weken tijdens de zomer van 2019.

Heb je interesse maar nog geen attest? Dan kan je de cursus tot animator nog volgen van 29/6 tot 4/7. Ben je geslaagd: dan kan je mee als stagiair animator.

Ben je leerkracht? Dan kan je als pedagogisch animator mee!
Aanbod
Je gaat aan de slag op basis van een vrijwilligersovereenkomst waarvoor je een dagvergoeding krijgt op basis van je opleiding.

Je overnacht op je locatie tijdens de hele week van de Kids' Days. Je kan dus ook een locatie verder van huis kiezen. De verplaatsingskost met de trein krijg je terugbetaald.
Solliciteren
Contactpersoon: Maaike Top
Reageren voor: 31/08/2019

Stuur je beschikbaarheid, interesse en ervaring/opleiding naar maaike@topvakantie.be Heb je al een attest in het Jeugdwerk, dan mag je dat ook meesturen. Je kan ook bellen op 02/642.20.49 voor meer info.