Profiel

Je hebt een hart voor zieke kinderen of kinderen met een beperking en je wilt je engageren voor een belangrijk doel dat aansluit bij jouw waarden. Je komt je afspraken stipt na, bent flexibel en werkt nauwkeurig. Je komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers in een dynamische, jonge vzw die samen met jou de wereld een beetje mooier wil maken.

Organisatie

vzw Goudhaantjes
Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun uniek talent te vinden en te ontwikkelen.Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

Aanbod

Je tijdsinvestering is soepel in te vullen naar eigen mogelijkheden. Een groot deel kan via thuiswerk. In ruil krijg je begeleiding door een persoonlijke vrijwilligerscoach, kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop nieuwe, interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk. Om van het effect op je karma nog te zwijgen. Welkom in team Goudhaantjes!
Heb je een ander idee over wat je als vrijwilliger voor vzw Goudhaantjes kan betekenen? Laat het ons zeker weten! Afhankelijk van wat je wil, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds grotere verantwoordelijkheden op.

Functieomschrijving

Jij bent een grafisch talent en wilt je creativiteit ter beschikking stellen. Je bent een creatieve duizendpoot, gebeten door de schoonheid van het eenvoudige. Je staat in voor het uitwerken van concept tot realisatie van print- en online marketing materiaal (posters, flyers, video’s,…). Je bent ook administratief sterk en zorgt voor een foutloze voorbereiding van de opmaak en opvolging van folders en ondersteunend promotiemateriaal
Categorie
ICT & internet
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen