Organisatie

Metronoom

Metronoom is een private muziekschool te Brugge met een rock & roll mentaliteit.

Wij geven muzieklessen met een sterk accent op de hedendaagse muziekcultuur.

Onze leerlingen zijn bijgevolg zelden geïnteresseerd in klassieke muziek en/of klassieke opleiding.

Wij zoeken vervanging voor iemand die door ziekte tijdelijk is uitgevallen.


Functieomschrijving

Wij zoeken muziekdocenten die op een enthousiaste wijze lesgeven hoofdzakelijk aan mensen die niet professioneel met muziek bezig zijn en die meestal geen kennis van notenleer hebben. Mensen voor wie muziek een hobby is.


Profiel

Je beheerst je instrument voldoende om zowel beginners als gevorderden naar een hoger niveau te tillen en je bezit de skills om dit op een eenvoudige, goed verstaanbare manier te doen.

Je kan goed omgaan met zowel volwassenen als met kinderen.

Basiskennis van muzieksoftware is een pluspunt.

Je kan mensen iets aanleren zonder gebruik van notenleer, maar ook met notenleer indien ze daar om vragen. Flexibele uren, avondwerk en weekendwerk zijn geen bezwaar.


Aanbod

Wij bieden een interessante, toffe job met kans op langere termijn werkzekerheid in een zeer aangename sfeer. Ons splinternieuw gebouw waarvan de lokalen akoestisch doordacht werden ontworpen zijn volledig uitgerust met de beste muziekinstrumenten en zijn zeer aangenaam om in les te geven.

Arbeidsovereenkomst : schooljaarcontract van september tot juni met verschillende mogelijkheden : bediendecontract (contracten en lonen conform paritair comité van de socioculturele sector), interim of freelance zelfstandig (voorkeur). Aantal lesuren /lesdagen bespreekbaar. De lestijden zijn : dinsdag van 13u30 tot 22u woensdag van 12u30 tot 22u en zaterdag van 9u tot 18u.

Voorziene datum van indiensttreding : onmiddellijk


Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen