Profiel

· Je bent leergierig.

· Je bent sociaal en beschikt over goede didactische kwaliteiten.

· Je kan vlot in team samenwerken.

· Je werkt georganiseerd en bent stipt in afspraken.

. Je kan je wekelijks op een vast tijdstip vrijmaken.

Organisatie

Gitaar Training Studio
Voorziene datum indiensttreding Onmiddellijk voor onbepaalde duur met kans op doorgroeimogelijkheden. Plaats tewerkstelling In locatie te Kortrijk, Gent, Antwerpen en/of Oostende Wat wij bieden Een deeltijdse medewerking in een jonge, groeiende onderneming die borg staat voor kwaliteit en optimale service. Neem alvast een kijkje op onze vacaturesite : http://www.vacaturesmuziekdocent.be/. Soort contract: Parttime contract met optie fulltime op termijn. Bezoldiging: richtlijn bruto jaarloon fluctueert tussen 20.000 € - 65.000 € afhankelijk van peformantie en parttime of fulltime betrekking. Ervaring Ervaring als gitaardocent is een groot pluspunt, maar ambitie en didactische kwaliteiten staan voorop. Je capaciteiten om met kinderen en beginners om te gaan zijn minstens even belangrijk als je specifieke kwalificaties.

Aanbod

Voorziene datum indiensttreding

Onmiddellijk voor onbepaalde duur met kans op doorgroeimogelijkheden.

Plaats tewerkstelling

In locatie te Kortrijk, Gent, Antwerpen en/of Oostende

Wat wij bieden

Een deeltijdse medewerking in een jonge, groeiende onderneming die borg staat voor kwaliteit en optimale service. Neem alvast een kijkje op onze vacaturesite : http://www.vacaturesmuziekdocent.be/.

Soort contract: Parttime contract met optie fulltime op termijn.

Bezoldiging: richtlijn bruto jaarloon fluctueert tussen 20.000 € - 65.000 € afhankelijk van peformantie en parttime of fulltime betrekking.

Ervaring

Ervaring als gitaardocent is een groot pluspunt, maar ambitie en didactische kwaliteiten staan voorop. Je capaciteiten om met kinderen en beginners om te gaan zijn minstens even belangrijk als je specifieke kwalificaties.

Functieomschrijving· Zet je steeds door tot het punt dat je honderd percent van zowel jouw eigen potentieel alsook dat van je leerlingen hebt bereikt?

· Tracht je steeds je hoogste capaciteit te bekomen op muzikaal en didactisch vlak?

· Ben je een teamspeler en wil je deelnemen aan een groep van Gitaar Coaches die tot de internationale top kan gerekend worden?

Dan ben je mogelijks de kandidaat die wij zoeken!
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen