Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
AmuseeVous (Mooss)
AmuseeVous is een tak binnen Mooss vzw die jongeren en musea dichter bij elkaar wil brengen. Dat doet AmuseeVous door jongeren te informeren over het cultuur- en kunstaanbod, maar ook door erfgoedinstellingen te begeleiden in het organiseren van drempelverlagende activiteiten voor jongeren en het uitbouwen van een eigen jongerenwerking.
Functie
In het kader van de Antwerpse Museumnacht lanceert AmuseeVous een ‘hidden expo’. Een tentoonstelling vol kunst van jonge kunstenaars op onverwachte plekken in verschillende musea: van kleine schilderijen in de lockers tot sculpturen in de lift of performances in de toiletten.

We eisen ruimte op in musea voor beloftevol en opkomend talent, JIJ DUS! Alle kunstvormen zijn welkom (je kan het zo gek niet bedenken: van sculpturen tot illustraties of van video-installaties tot fashion-design).

Heb jij wat we zoeken?
Profiel
– Je bent tussen 18-30
– Je bent op zoek naar een uniek podium om je talent te exposeren
– Je bent in de mogelijkheid om je werken naar Antwerpen te transporteren

Timing
– In de week voor Museumnacht Antwerpen: opbouw expo
– Zaterdag 3 augustus 2019: Museumnacht Antwerpen
– In de week na Museumnacht Antwerpen: afbouw expo
Aanbod
– Een fantastische ervaring waarbij je de kans krijgt om te exposeren in een van de volgende kleppers in de Antwerpse museumsector: Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Letterenhuis, Maagdenhuis, MAS, Museum Mayer van den Bergh, Museum Vleeshuis & M HKA.
– Je komt terecht in een hypercreatief team van leeftijdsgenoten met professionele ondersteuning
– Er wordt een onkostenvergoeding voorzien van minimum 30 euro
Solliciteren
Contactpersoon: ilka@mooss.org
Reageren voor: 02/06/2019

Bezoek ons, bel ons, of bezoek gewoon deze link (http://bit.ly/KunstMNA) en laat ons t.e.m. zondag 2 juni weten of je mee de shining star wil zijn van deze expo op Museumnacht Antwerpen! Na 2 juni vindt er een selectie plaats op basis van kwaliteit en vibe van het werk, praktische mogelijkheden en het genre. Je hoort daarna snel meer van ons.