Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
graffiti vzw
Graffiti vzw prikkelt kinderen en jongeren om creatief te communiceren met film, graffiti, theater, tekenen en fotografie. Dit doen we aan de hand van workshops, ateliers, tours en projecten. We huizen in Gent, maar onze activiteiten vinden plaats in heel Vlaanderen en Brussel.

Wij begeleiden graffiti-workshops, -tours en -trajecten over Vlaanderen en Brussel. Als vrijwilligersorganisatie zijn we steeds op zoek naar enthousiaste graffiteurs die hun kennis en passie willen delen met kinderen en jongeren. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan zeker een kijkje op onze website: www.graffitivzw.be
Functie
Gezocht graffiteurs voor workshops en graffititours

Je bent graffiteur in hart en nieren? Tussen de 16 en 30 jaar oud? En is voor een groep kinderen of jongeren te staan je tweede natuur? Dan zijn onze graffitiworkshop- en graffititours begeleiden bij Graffiti vzw iets voor jou!
Profiel
Wat verwachten wij van jou:

- Je hebt ervaring in het begeleiden van (creatieve) workshops of je wil graag een opleiding volgen tot workshopbegeleider

- In het bezit zijn van een animatorattest is een pluspunt maar geen vereiste

- Je kan overweg met een spuitbus en wil je kennis en passie graag delen met anderen

- Je hebt goesting om creatief aan de slag te gaan met kinderen en jongeren
Aanbod
Wat kunnen wij jou aanbieden:

- Coaching en ondersteuning in je traject als begeleider bij Graffiti vzw

- Leuke vrijwilligersactiviteiten

- Inhoudelijke en creatieve vormingen

- Vrijwilligersvergoeding

Solliciteren
Contactpersoon: Wietse Van Daele
Reageren voor: 23/04/2018

Interesse? Laat je horen via wietse@graffitivzw.be. Hij gidst je in no time door de vrijwilligerswerking en vindt voor jou een plaats bij Graffiti vzw!