Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
GATE15
GATE15 is ontsproten uit de vzw Antwerpen Studentenstad. Het is niet enkel een fysieke locatie, maar ook een groep enthousiastelingen die je op alle mogelijke manieren door het studentenleven in Antwerpen loodst.
Functie
GATE15 is een uniek platform voor en door studenten, middenin de studentenbuurt. Een vast team medewerkers, bijgestaan door een heleboel studentenmedewerkers, zet verschillende projecten op touw, zoals de Studentengids, STUDY360, StuDay en nog veel meer.

Onmisbaar in deze werking is het studentenredactieteam: een groep enthousiastelingen die onze website en social media voorzien van creatieve content. Ze vertellen er over de GATE15-projecten, het Antwerpse studentenleven en de ins & outs in de stad. Ze gaan op zoek naar de nieuwste adressen voor de studentengids en zorgen voor live verslaggeving bij de GATE15-events.
Profiel
WIE BEN JIJ?
We zijn op zoek naar verschillende profielen: copywriters al dan niet in combinatie met acties/opdrachten op social media (twitter, instagram), een fotograaf en een beeldbewerker.
WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Je vormt samen het vaste redactieteam van GATE15. Je wordt begeleid door een professionele redactiecoördinator van GATE15.
Wekelijks woon je de redactievergadering bij van het redactie- en communicatieteam GATE15; en je werkt minstens 1 dag per week bij GATE15. Minstens één keer per maand neem je ook deel aan een creatieve brainstorm van de redactie GATE15.
Gedurende het academiejaar werk je de opdrachten uit de meetings en brainstorms uit, samen met je collega’s van de redactie.
WAT KAN JE?
Idealiter beheers je (enkele van) deze skills:

Vlot schrijven, uiteraard. Zonder vouten.
Interviews afnemen met een vlotte babbel.
Social media (facebook, instagram, twitter) beheren, ook buiten de kantooruren.
Sprekende beelden maken.
Briefings maken en naleven.
Input selecteren en vertalen tot een overtuigend geheel.
Zonder schroom initiatief nemen.
Ideeën spuien.
Basic lay-outen met gevoel voor stijl.
Creatief denken en verwoorden/verbeelden.
Aanbod
Een fijne bijverdienste in een nog fijnere werkomgeving en een contract met vrijwilligersvergoeding (dit heeft als voordeel dat je dit werk kan combineren met een studentenjob aangezien het niet meetelt voor je 50-dagenteller).

Maar daar koel jij je pap niet mee. Je geniet in de eerste plaats van variatie. Bovendien in een klein, hecht team in volle ontwikkeling. Je bent niet enkel copywriter of fotograaf, maar ook klankbord en rechterhand voor interne ideeën.

De vrijheid en opties om je schrijf- en beeldkunsten en digitale vaardigheden aan te scherpen, heb je sowieso.
Solliciteren
Contactpersoon: Malu Caeyers
Reageren voor: 01/04/2019

Stuur je motivatie, welk profiel jou op het lijf geschreven is en een redactioneel stuk (+/- 1A4) over één van de GATE15-projecten OF portfolio vóór 1 april naar info@gate15.be Starten doe je in onderling overleg: in mei, juni, juli of augustus Nog vragen? Spring binnen bij GATE15, Kleine Kauwenberg 15, 2000 Antwerpen of bel 03 292 31 70.