Profiel

Je bent of hebt …


  • … ondernemend en kan zelfstandig werken binnen deadlines: je ziet werk en zoekt zelf oplossingen voor problemen.
  • … organisatietalent en een goede kennis van courante software, Google drive en social media (Facebook & Instagram).
  • … accuraat, punctueel, sensitief en communicatief.
  • … een vlotte pen, zowel in het Nederlands als het Engels.
  • … flexibel en vindt het niet erg om ook ‘s avonds en in het weekend te werken.
  • … een positieve ingesteldheid.

Organisatie

Het TheaterFestival

Het TheaterFestival heeft uitdagende vooruitzichten in het verschiet. We landen in 2020 terug in Brussel. Van 3 t.e.m. 13 september wordt Kaaitheater ons kloppend hart. Ook BRONKS, Beursschouwburg, cultuurcentrum Westrand en KVS openen hun deuren om het programma van 2020 te presenteren.

Aanbod

Wij bieden …


… een boeiende en afwisselende stage, waarbij je zelfstandig leert werken, maar ook voldoende feedback krijgt. Daarnaast krijg je de kans om de werking van binnenuit te leren kennen en kom je terecht in een warm en hecht team. Je bouwt een netwerk op in het culturele veld met mogelijk zicht op toekomstperspectieven.


Deze stage hoeft niet gelinkt te zijn aan een opleiding.

Functieomschrijving

Om de praktische organisatie mee uit te werken en op te volgen zoekt Het TheaterFestival 2 enthousiaste stagiair(e)s (m/v/x) om het productieteam te versterken. De stage start 3 augustus en loopt tot en met 16 september. Je werkt fulltime op het festivalbureau in Kaaitheater te Brussel.


Onder begeleiding werk je mee aan de productionele voorbereiding en opvolging van de voorstellingen uit de selecties en/of het reflectieprogramma. Je krijgt de kans om expertise te ontwikkelen in het communiceren en samenwerken met artistieke en technische medewerkers, het aansturen en motiveren van vrijwilligers, het verzamelen van informatie, het opvolgen van vergaderingen, het begeleiden van het publiek... kortom je leert de ins en outs van het organiseren van een festival. Je creëert samen met je team een optimale festivalbeleving voor artiesten en publiek. In samenspraak kunnen we de stage verder concreet invullen.

Solliciteren

Stuur een mail met je motivatie & CV naar info@theaterfestival.be vóór 13/07.

We plannen kennismakingsgesprekken op 20/07. Hou deze data alvast vrij.

Reageren voor: 13/07/2020
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest