Profiel

Voor het uitvoeren van deze functie is een opleiding in Office Management een goede voorbereiding, maar geen vereiste. Je hebt een organisatietalent en kan plannen omzetten in daden. Je werkt oplossingsgericht en kan vlot communiceren. Het agendabeheer en het maken van algemene afspraken behoren tot je takenpakket. Je beheert de praktische voorbereiding van de boekhouding. Je ben bent gestructureerd en kan goed om met verschillende software pakket zoals Office (Word, Excel) en Indesign, Mailchimp, kennis van Filemaker is een pluspunt. Je denkt proactief na en houdt alle gegevens die relevant zijn qua kunstenaars, archieven, communicatie en klantenbeheer bij.

Organisatie

Galerie Greta Meert
Over the past 30 years, Galerie Greta Meert established itself as one of Brussels’ leading contemporary art galleries. Founded in 1988 as Galerie Meert Rihoux, it was subsequently renamed after its founding director Greta Meert in 2006. Located in the center of Brussels, the gallery occupies a five-story Art Nouveau building designed by Louis Bral and renovated for the gallery by renowned Belgian architects Hilde Daem and Paul Robbrecht. Since 2012 three floors of the building are dedicated to exhibitions, making it possible to maintain an expanded exhibition schedule.

Aanbod

Een full time functie, werkdagen van 10u-18u30 van dinsdag tot vrijdag, op zaterdag werk je van 12u-18u.

In het kader van special evenementen, zoals vernissages en kunstbeurzen, ben je occasioneel aanwezig buiten de normale werkuren.

Functieomschrijving

Als administratief assistent ben je in de galerie verantwoordelijk voor het uitvoeren van dagelijkse administratieve taken, voor de correspondentie en het agendabeheer, voor de tekstopmaak en voor de voorbereiding van de boekhouding.

Je staat in voor de dagelijkse organisatie op vlak van communicatie (telefoon-, post-, en e-mail verkeer).
Een perfecte kennis van het Nederlands, Frans en Engels is een vereiste voor de correspondentie met bezoekers, collectioneurs, kunstenaars en musea. Je behandelt alle bruikleen aanvragen en volgt deze op: de voorbereiding, de documentatie en het transport. Je bereidt de openingen van tentoonstellingen mee voor samen met het team, administratieve taken in de organisatie van de tentoonstellingen en bruiklenen kunnen deel uitmaken van je takenpakket.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de planning van de kunstbeurzen alsook de kunsttransporten (applicatie, voorbereiding, planning en transport). Je assisteert bij de organisatie van locale en internationale transporten van kunstwerken in samenwerking met professionele transporteurs.
Je bezorgt de nodige informatie aan de bezoekers. Een goede basiskennis van of interesse in de Hedendaagse Kunst is een meerwaarde, maar geen vereiste. Je houd alle gegevens up-to-date (prijzen, kunstwerken, CV van de kunstenaars, bruiklenen, agendabeheer). Je beheert de website, mailings en social media van de galerij. Je volgt tentoonstellingen op van de kunstenaars en bericht hierover via de verschillende communicatie kanalen.
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest