Organisatie

publiq

Bouw je graag web apps en heb je een hart voor cultuur? Dan ben je bij publiq aan het juiste adres. Met producten zoals UiTinVlaanderen, UiTPAS, en museumPASSmusées werken we elke dag aan nieuwe oplossingen om Vlamingen en Brusselaars vrijetijdsactiviteiten te laten ontdekken en beleven.

De centrale motor van deze applicaties is de UiTdatabank, waar jaarlijks meer dan 200.000 activiteiten ingevoerd worden. Met meer dan 300 API integratoren die er activiteiten uit externe systemen in opslaan, en 1000 online agenda’s die er data uit ontsluiten aan het bredere publiek, heeft de UiTdatabank bovendien niet enkel een belangrijke rol binnen publiq maar in de hele Vlaamse cultuur- en vrijetijdssector.Functieomschrijving

Als onze nieuwste full stack developer help je ons platform verder uitbouwen en onderhouden. Je voornaamste focus ligt op features ontwikkelen op de UiTdatabank en UiTinVlaanderen in een team van interne en externe developers, maar regelmatig help je ook op andere producten. Door deze gezonde mix aan diverse collega’s en technologieën kom je continu in aanraking met opportuniteiten om bij te leren en te experimenteren.

Bij publiq ben je altijd betrokken van begin tot einde. Je staat dus niet enkel in voor ontwikkeling en onderhoud maar denkt mee na over technische analyses, overlegt met onze devops engineers over de server infrastructuur en continuous deployments, en staat de helpdesk bij in geval van technische vragen. Last but not least onderhoud je samen met de andere developers een gezond CI process om de kwaliteit van de code en applicaties te garanderen.

Profiel

  • PHP en JavaScript zijn je favoriete programmeertalen. Je hebt ervaring met een frontend framework zoals React of Vue.js, en kennis van Next.js of Nuxt is een plus. Op de backend durf je de bewandelde paden verlaten en een eigen mix aan Composer packages samenstellen, maar je kan ook overweg met een framework zoals Laravel wanneer dit efficiënter is.

  • Goesting om ook mee dataproducten te ontwikkelen? Dan is kennis van Python zeker een plus.

  • Automated tests schrijven is voor jou een second nature en je bewaakt de stabiliteit van de applicaties waar je op werkt. Breaking changes in APIs zijn voor jou een no go.

  • Je kent het verschil tussen verschillende storage oplossingen zoals MySQL, Redis en Elasticsearch en weet wanneer welke toe te passen.

  • Je hebt een basiskennis van Docker of Vagrant en kan onze devops engineers bijstaan in geval van problemen bij deployments, lokale setup, of issues op de productieomgeving.

  • Kennisdeling draag je hoog in het vaandel, en je kan vlot overweg met de pen om technische documentatie te schrijven voor collega’s en API integratoren.

  • Je werkt graag in teamverband. Je kan overtuigend je mening geven en doet code reviews met een kritisch oog, maar je doel is steeds om samen tot de beste oplossing te komen.

  • Ten slotte heb je vooral veel goesting om de vrijetijdsbeleving van de toekomst mee vorm te geven!

Aanbod

✓ Een voltijds contract van onbepaalde duur
✓ Budget voor opleidingen en conferenties
✓ We weten wat iemand met jouw ervaring, kennis en ambitie waard is dus stellen we een mooi verloningspakket samen
✓ Thuiswerk of remote werk mogelijk
✓ Maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling (32 dagen + sluiting tussen Kerst en Nieuwjaar)
✓ Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en een bedrijfsfiets
✓ Je werkt bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert)

Categorie
ICT & internet
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest