Profiel

* Je wil op freelance basis werken en hebt een zelfstandig statuut met btw nummer.

* Je bent bij voorkeur woonachtig in Leuven en bent actief in je eigen regio (Leuven, Diest, Hasselt, Sint-Truiden, Luik). Zit je er niet mee om ook buiten deze regio spellen te begeleiden, dan is dat zeker een plus.

* Je bent flexibel inzetbaar, op onregelmatige (oproep-)basis, zowel tijdens de week als in het weekend.

* Je bent niet bang van technologie en nieuwe media. Technische kennis is niet vereist, maar je kan wel overweg met smartphone, tablet, apps, gps-ontvanger,… Of je wil hierover bijleren.

* Je hebt een positieve ingesteldheid, met een hoge dosis motivatie en enthousiasme.

* Je bent sociaal en praat graag ten aanzien van een groep mensen.

* Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

* Je hebt zin voor verantwoordelijkheid.

* Je kan zelfstandig werken.

* Je hebt een verzorgd voorkomen.

* Je bent stipt.

* Je geraakt zelfstandig op locatie (met eigen wagen of met openbaar vervoer).

Organisatie

Geoteam
In 2005 introduceerde Geoteam de eerste interactieve gps-games in zijn soort en tot op vandaag bedenken wij nog steeds de meest innovatieve concepten in het genre citygames. Ons doel is om mensen op een toffe en originele manier de stad te laten ontdekken dankzij de nieuwste technologieën.

Aanbod

* Wij bieden een goede verdienste en onkostenvergoeding.

* Het aantal opdrachten hangt sterk af van jouw beschikbaarheid. Hoe flexibeler je bent, hoe meer opdrachten er jouw richting uit kunnen komen.

* Je bezoekt talloze leuke locaties in heel België en leert ze bijgevolg ook beter kennen (leuke plekjes, gezellige restaurantjes, hippe koffiebars, speciale evenementen,…).

* Je werkt in een sfeer waarbij onze klanten op een ontspannende, gezellige uitstap zijn (bv. bedrijfsteambuilding, groepsuitstap of vrijgezellenuitje).

* Je kan rekenen op een goede ondersteuning en inwerkperiode.

Functieomschrijving

* Je verzorgt een aangename en vriendelijke ontvangst van de deelnemers op de afgesproken locatie met oog voor entertainment én veiligheid. Je stelt jezelf en Geoteam hierbij kort voor.

* Na een intense opleiding door ons ervaren team kan je de verschillende games situeren in het passende thema, de nodige speluitleg geven en dit vlot overbrengen op de deelnemers.

* Je bereidt het benodigde materiaal (instructieblaadjes, opladen smartphones, gps-toestellen,… dat Geoteam ter beschikking stelt) perfect voor en helpt de spelers ermee om te gaan.

* Tijdens het spel volg je de activiteit vanop afstand op en blijf je het aanspreekpunt voor de deelnemers.

* Na afloop verzamel je het materiaal en maak je enthousiast de einduitslag en de winnaars bekend.

* Je sluit af met een fijne babbel, moedigt deelnemers aan om fan te worden van Geoteam of een referentie boodschap achter te laten en deelt het PR-materiaal uit.

* Indien nodig, regel je ook de administratieve kant (ondertekening contract, waarborg en betaling).
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg