Organisatie

Bozar

Het Paleis voor Schone Kunsten bestaat dit jaar 100 jaar. Eerst was er de droom, dan kwamen het huis en de vele bewoners. Van bij de oprichting in 1922 is de verbindende kracht van kunsten onder één dak een katalysator geweest voor verandering en vooruitgang. We staan wereldwijd voor ingrijpende veranderingen. Bozar wil zich verder ontwikkelen tot een cultuurhuis dat stevig gegrond is in de 21ste eeuw.

Functieomschrijving

In het kader van de hervatting van de activiteiten voor het seizoen 22-23 zijn wij op zoek naar gekwalificeerde technici op het gebied van theatertechniek zoals :

Techniek Licht
Bediening van de Chamsys MQ80 mengtafel, bediening van traditioneel en bewegend licht, montage, richten, programmeren en demonteren, lezen van plannen en installatie zoals voorgeschreven.

Techniek Geluid

Bediening van de Midas M32(R) en/of Soundcraft VI1 mengtafel, installatie en instelling van LineArray. Je hebt kennis van het DANTE-protocol en kunt multitrack-opnames maken.

Techniek Video
Bediening van videoprojectoren: installatie, instelling en demontage, installatie en beheer van de videoregiezaal, distributie van het videosignaal, installatie van het projectiescherm (doek of monitor). Je hebt een goede kennis van de verschillende formats voor weergaves.

Projectionnist

Bediening van speciale videoprojectoren - Barco (23B&32B) en Nec. Het integreren van DCP-films en hun KDM's. Aanmaken van afspeellijsten met integratie van cardboards. Je hebt kennis van het DOREMI management programma.

Algemene Techniek (Polyvalent Technicus)
Veelzijdige technische bijstand bij montage, repetities, uitvoering en/of demontage.

Podiummeester
Onthaal van klanten, artiesten, externe partners, ..., bediening van de theaterinfrastructuur (trek, truss...), assistentie bij de technische opbouw.

Profiel

  • Je hebt een algemene opleiding in podiumtechnieken (geluid, licht, video en podium), met reeds enige professionele ervaring op dit gebied
  • Je heb bij voorkeur een goede kennis van de gangbare talen in Brussel, het Nederlands en het Frans – en je beschikt over een goede kennis van het Engels,
  • Je bent stressbestendig en kan lastminute aanvragen snel en correct interpreteren,
  • Je bent leergierig en werkt graag in team,
  • Je neemt initiatief en kan zelfstandig werken,
  • Je bent op de hoogte van de laatste nieuwe theatertechnische ontwikkelingen,

Aanbod

Regelmatige freelance opdrachten in Bozar.

Solliciteren

Voor meer informatie of om uw CV te sturen, kunt u contact opnemen met damien.galoppin@bozar.be.

Reageren voor: 10/10/2022
Solliciteren

Voor meer informatie of om uw CV te sturen, kunt u contact opnemen met damien.galoppin@bozar.be.

Reageren voor: 10/10/2022
Categorie
Techniek en productie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest