Profiel

Sta je graag achter de lens? Kan jij mensen laten schitteren voor de camera? Kom dan tijdens verschillende evenementen foto's nemen, met een camera die je van ons mag lenen.

Organisatie

vzw Goudhaantjes
Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun uniek talent te vinden en te ontwikkelen.Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

Aanbod

Je hebt een hart voor zieke en gehandicapte kinderen en komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers. Je tijdsinvestering is soepel in te vullen en een groot deel kan via thuiswerk. In ruil kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk. Hallo karma! Welkom in team Goudhaantjes!

Functieomschrijving

Je laat mensen lachen voor de camera, legt de sfeer vast op beeld en zorgt ervoor dat iedereen kan nagenieten door de beelden die jij gemaakt hebt.
Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen