Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Graffiti vzw
Graffiti vzw prikkelt kinderen en jongeren om na te denken over wat zij belangrijk vinden en om van zich te laten horen via tekenen, mode, film, graffiti, theater, woord, muziek en fotografie. Dit doen we aan de hand van workshops, ateliers, projecten en evenementen. We huizen in Gent, maar onze actieradius spreidt zich over Vlaanderen en Brussel.

Als vrijwilligersorganisatie zijn we steeds op zoek naar enthousiaste jongeren die mee willen werken aan onze missie en een engagement willen oppakken, groot of klein. Voor deze zomer zoeken we filmmakers die de uitdaging willen aangaan om kinderen de kneepjes van het vak te leren!

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Neem dan zeker een kijkje op onze website:
Functie
Je houdt van filmen, regisseren, acteren…? Tussen de 16 en 30 jaar oud? En niet bang om voor een groep kinderen of jongeren te staan? Dan is Graffiti vzw iets voor jou!

Samen met een andere workshop begeleider ga je gedurende een week (5 x 3u) aan de slag met een groep kinderen om hun eigen kortfilm te maken. Je leert hen met de camera werken, een scenario schrijven, acteren… Kortom alles wat bij het maken van een kortfilm komt kijken!
Profiel
Wat moet je kunnen om filmkampen te begeleiden?

- Je hebt zin om je passie door te geven aan kinderen en jongeren.
- Je hebt ervaring met film (je hoeft geen film gestudeerd te hebben, maar een beetje ervaring is noodzakelijk)
- Je wil kinderen en jongeren door middel van creatieve technieken (film, graffiti theater, tekenen, mode, muziek en/of fotografie) leren hun mening te uiten.
- Ervaring in het begeleiden van activiteiten is een pluspunt, maar niet noodzakelijk (Wij helpen je op weg om het atelier vorm te geven).
- Je bent vrij in de week van 8 t.e.m. 12 juli
Aanbod
Wat bieden wij jou aan als je vrijwilliger bent?

- Coaching en ondersteuning in je traject als begeleider bij Graffiti vzw
- Boeiende vrijwilligersactiviteiten
- Inhoudelijke en creatieve vormingen
- Vrijwilligersvergoeding (+ vervoersonkosten) voor het begeleiden van de activiteiten
Solliciteren
Contactpersoon: romy@graffitivzw.be
Reageren voor: 01/07/2019

Is je interesse gewekt? Stuur een mailtje met een korte motivatie naar romy@graffitivzw.be