Organisatie

A Handshake

A Handshake is een kleine non-profitorganisatie uit Mechelen die vertrekt vanuit een humanistische visie op de wereld. Onze projecten zijn niet gebonden aan politieke en/of religieuze beschouwingen. Elke mens heeft recht op onderdak, geborgenheid en zekerheid in zijn/haar toekomst, vooral voor vluchtelingen zijn deze waarden abstracte begrippen. Door deze mensen te betrekken bij onze projecten maken wij werk van internationale solidariteit, generositeit en gastvrijheid. Er is nood aan kwaliteitsvolle informatie en warme empathie voor elkaar, uit welk deel van de wereld je ook komt.
Cultuur kan sterk verbinden. Het debat mag niet stilvallen.

Functieomschrijving

Voor de realisatie ons maatschappijkritisch filmproject zijn we op zoek naar acteurs en actrices (kleine bijrollen, opnames starten in april 2022, exacte data nog vast te leggen).

De kandidaten M/V/X hebben acteerervaring:

1 traffikant / 1 kassierster / 1 jogster / 1 oudere vrouw / 1 overvaller / 1 zwarte politieman in burger / 1 blanke politieman in burger / +/- 5 asielzoekers en enkele kids (gezichten worden geblurd)

Profiel

Je hebt relevante acteerervaring. Je bent communicatief. Je hebt affiniteit met vluchtelingen en hun problematiek. Je wilt meewerken aan een klein project met veel empathie en een groot hart

Aanbod

Een vrijwilligersstatuut Vrijwilligersvergoeding, verzekering, verplaatsingsonkosten Unieke ervaring in een multiculturele werkomgeving

Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen