Organisatie

Productiehuis Milton

Productiehuis Milton brengt via de SneakPeek-app theater naar je smartphone. Per verhaal ontvangen de deelnemers een maand lang doorheen de dag - in real time - WhatsApp-berichten in naam van de hoofdrolspelers. Na het succes van de ‘Watchapp’-voorstellingen ‘Emmi & Leo’, ‘Thomize’ en ‘IMKE' en de allereerste realtime documentaire 'Shadow Game', werkt Milton nu aan een volgende SneakPeek-reeks.

Functieomschrijving

Productiehuis Milton (www.sneakpeek.nu) is voor de opnames van de volgende Sneakpeek The Dumpster op zoek naar enkele figuranten voor verschillende dagen.

Maandag 23/01/2023

Voor de opnames van een caféscène zijn we op zoek naar figuranten die als cafégangers willen fungeren. De opnames vinden plaats in café Brel in Antwerpen, van 08.30 – 12.00u.

Dinsdag 24/01/2023

Voor de opnames van enkele stand up scènes van Serine Ayari, zijn we op zoek naar figuranten die als publiek willen fungeren en luid kunnen lachen met de grappen van Serine.

De opnames vinden plaats in The Joker in Antwerpen, van 09.00 – 13.30u.

Dinsdag 31/01/2023

Voor de opnames van een 2 caféscènes zijn we op zoek naar figuranten die als cafégangers willen fungeren. We filmen eerst in café Brel en daarna in bar Stanny in Antwerpen. Deze locaties liggen op wandelafstand van mekaar, er is een pauze tussen beide delen voorzien. Neem een extra outfit mee zodat je bij de tweede caféscène niet hetzelfde gekleed bent als bij de eerste caféscène.
Timing:
De eerste scène in café Brel: 13.00 – 17.00u
De tweede scène in bar Stanny: 18.00 – 22.00u

Er zijn geen vereisten qua leeftijd, uiterlijk,… iedereen met enthousiasme en gevoel voor humor is welkom.

Profiel

Er zijn geen vereisten qua leeftijd, uiterlijk,… iedereen met enthousiasme en gevoel voor humor is welkom.

Aanbod

Er wordt een vrijwilligersvergoeding van 30 euro per dag voorzien.

Categorie
Audities
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen