Profiel

Jouw kwaliteiten: je bent een organisatorisch talent, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en doet er alles aan om een goede groepssfeer te creëren.

Organisatie

Film Fest Gent

Aanbod

Een boeiende en uiteenlopende stage waarbij je meeloopt in het Film Fest Gent team

Functieomschrijving

Van onze Festivalcrew verwachten we meer dan van onze vrijwilligers omdat je meer verantwoordelijkheden draagt. Daarnaast moet je het hele festival beschikbaar zijn: ‘s ochtends, ‘s middags én ‘s avonds. Als lid van de Festivalcrew leer je het festival van binnen en buiten kennen en speel je een cruciale rol in de organisatie. Het is de ideale manier om je CV te verrijken of van je schoolstage niet alleen een leerrijke maar ook een supertoffe ervaring te maken!
Ieder Festivalcrewlid krijgt een unieke rol naargelang zijn of haar specialiteiten. Naast deze individuele verantwoordelijkheden bundelt de Festivalcrew ook steeds de krachten om andere diensten te ondersteunen bij verschillende uitvoerende taken: van flyers die nog moeten geplooid worden, het klaarzetten van materiaal in de zalen tot het begeleiden van journalisten bij interviews.
Bereid je voor op een intense werkperiode waarin je onvervangbare ervaring opdoet, nieuwe mensen leert kennen de adrenaline door je lijf zal voelen gieren. Wanneer je toch even tijd vindt om tijdens het festival uit te blazen kan je dat doen in een comfortabele cinemazetel met je toegangspas of door je gratis bonnetjes te consumeren in ons festivalcafé. Daarnaast zorgt Film Fest Gent er ook voor dat je niets tekort komt en voorzien we je tijdens het festival van twee maaltijden per dag.

Alle stagiaires krijgen ook een Film Fest Gent goodiebag!
De werkzaamheden van de Festivalcrew lopen van half september tot en met eind oktober. Het festival zelf loopt van 13 tot 24 oktober: hou er rekening mee dat het werk tijdens die periode op volle toeren draait en dat we je dan op geen enkel moment kunnen missen. Je zal op dat moment namelijk locatieverantwoordelijke zijn voor een van de festivallocaties.

LOCATIEVERANTWOORDELIJKE
Sphinx, Studio Skoop, MIRY en Kinepolis: op elke festivallocatie hebben we een duo nodig om het festival ter plekke in goede banen te leiden. Je bent deeltijds locatieverantwoordelijke en je maakt deeltijds deel uit van de vliegende ploeg. Als locatieverantwoordelijke ben je het aanspreekpunt voor publiek en medewerkers. Je volgt de planning op en coördineert de vrijwilligers.
Jouw kwaliteiten: je bent een organisatorisch talent, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en doet er alles aan om een goede groepssfeer te creëren.

Categorie
Andere
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen