Profiel

Je bent de spilfiguur van alles wat met de organisatie van onze evenementen (gezinsdagen, ambassadeursdag, benefietevenementen,…) te maken heeft. Je bent de contactpersoon, geeft mee invuling aan het programma en neemt de interne en externe coördinatie op. Als projectmanager werk je een draaiboek en planning uit, en ondersteunt de administratieve en logistieke opvolging. Je stelt vrijwilligersteams samen, bent stressbestendig, neemt graag initiatief en houdt van externe communicatie.

Organisatie

vzw Goudhaantjes
Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun uniek talent te vinden en te ontwikkelen.Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.

Aanbod

Je hebt een hart voor zieke kinderen of kinderen met een beperking en je wilt je engageren voor een belangrijk doel dat aansluit bij jouw waarden. Je komt je afspraken stipt na, bent flexibel en werkt nauwkeurig. Je komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers in een dynamische, jonge vzw die samen met jou de wereld een beetje mooier wil maken.
Je tijdsinvestering is soepel in te vullen naar eigen mogelijkheden. Een groot deel kan via thuiswerk. In ruil krijg je begeleiding door een persoonlijke vrijwilligerscoach, kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop nieuwe, interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk. Om van het effect op je karma nog te zwijgen.
Welkom in team Goudhaantjes!
Heb je een ander idee over wat je als vrijwilliger voor vzw Goudhaantjes kan betekenen? Laat het ons zeker weten! Afhankelijk van wat je wil, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds grotere verantwoordelijkheden op

Functieomschrijving

Je houdt van plannen en organiseren en leert graag nieuwe organisaties kennen? Je bent een polyvalent organisatietalent, sociaal, creatief en flexibel in je tijd. Je hebt kennis van marketing en communicatie. Je mengt je graag onder de mensen, maar je maakt jezelf tegelijk ook graag nuttig? Jij bent graag die ene persoon die ervoor zorgt dat alles in goede banen loopt? Dan ben jij onze event-organisator.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen