Organisatie

Nome Furniture

NOME Furniture is een online galerie die vintage design meubelen toont. Onze stukken zijn te bezichtigen en te koop in het centrum van Antwerpen, België. We werken doorheen de week op afspraak, op zaterdag zijn we open tussen 10 en 16u. Zondag en maandag zijn onze rustdagen.

Functieomschrijving

Een allround takenpakket, waarin we kunnen specifiëren afhankelijk van jouw studierichting: de showroom en 't atelier op orde zetten, laden en lossen van meubels, leveren en ophalen van meubels, opvolging van de verkoop, overleg
overleg met collega's: de planning maken binnen jullie team en overzicht creëren, meubels inpakken voor binnen – en buitenlandse transporten, je staat klanten te woord waar nodig, je draait actief mee bij (de organisatie van) een stockverkoop.


We werken in een klein team van 7: zaakvoerder, teamleider, fotograaf, ateliermedewerkers. Iedereen heeft deels een allround pakket. Een kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een kleine zelfstandige.

De stage kan gespreid worden over een aantal weken of maanden. Werkuren en (het aantal) dagen zijn flexibel en worden vastgelegd in overleg met tussen de student en de zaakvoerder.

De stage is enkel mogelijk binnen je opleiding, met toelating van de school en met geldige stagecontracten.

Profiel

- Je hebt een oog voor esthetiek.


- Je hebt een passie voor design en interieur.


- Je werkt graag alleen maar je functioneert ook goed in team.


- Je denkt klantgericht en je bent commercieel ingesteld.


- Je bent een vriendelijk en warm persoon.


- Je bent ondernemend ingesteld: je kan zelfstandig werken en je neemt initiatief.


- Je staat met 2 voeten op de grond, stelt jezelf doelen en werkt hard om zaken tot een goed einde te brengen.


- Je bent allergisch aan gemakzucht en laksheid. Je ziet werk en vindt het leuk om orde te creëren in de chaos.


- Je bent niet vies van zaterdagwerk.


- Fysieke kracht is noodzakelijk, gezien er vaak ook (zware) meubels verplaatst moeten worden

Aanbod

Ondersteuning, ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een échte werkervaring op te doen. Je steekt iets op van het reilen en zeilen van de zaak en tegelijkertijd neem je enkele taken over. Je maakt deel uit van een enthousiast team. Onbetaalde stage.

Solliciteren

Bij interesse graag een mailtje naar Dieter via contact@nomefurniture.com waarin je je motivatie toelicht en iets meer over jezelf vertelt.

Reageren voor: 31/12/2021
Solliciteren

Bij interesse graag een mailtje naar Dieter via contact@nomefurniture.com waarin je je motivatie toelicht en iets meer over jezelf vertelt.

Reageren voor: 31/12/2021
Categorie
Artistiek
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen