Organisatie

Eerstelijnszone Gent

Functieomschrijving

In de vaccinatiestrategie kiezen Eerstelijnszone Gent en Stad Gent voor een sterk centrale aanpak, met maximale vaccinatie via het vaccinatiecentrum. De exploitatie van dit vaccinatiecentrum vraagt inzet van vele (vrijwillige) medewerkers. Om het planningsproces en administratief HR-proces binnen het vaccinatiecentrum Gent te ondersteunen zijn we op zoek naar een medewerker HR-planning en administratie.


Resultaatsgebieden:


  • In opdracht van de programmamanagers doe jij de nodige voorbereidende acties in de planningstool om de zelfroostering van medewerkers mogelijk te maken.
  • Je volgt de invulling en continuïteit binnen deze personeelsplanning nauwgezet op en doet de nodige proactieve acties om de continuïteit te waarborgen.
  • Je doet de nodige administratieve opvolging in het kader van personeelsadministratie van het vaccinatiecentrum. Dit in nauw overleg met onze externe partner, Randstad Medical.
  • Je neemt een groot stuk van de communicatie naar de medewerkers van het vaccinatiecentrum op jou. Zowel via mail als telefonisch.
  • In het kader van de telefonische communicatie met medewerkers, ben je af en toe van telefonische permanentie buiten de kantooruren. +/- 1 à 2 dagen per week en ook af en toe in het weekend. Hiervoor wordt een vergoeding voorzien.
  • Ook i.f.v. van het organisatiemodel thuis- en mobiele vaccinatie lever je de nodige planmatige en administratieve ondersteuning aan de coördinator thuis- en mobiele vaccinatie. Daarnaast zul je in deze rol ook bellen met patiënten om hen in te boeken.
  • Je kan ook gevraagd worden om te ondersteunen in allerhande administratieve of logistieke taken i.f.v. het vaccinatie-gebeuren of binnen team Eerstelijnszone Gent.

Profiel

Je beschikt over een diploma op bachelor-niveau (of ASO/TSO- niveau en gelijkwaardig door ervaring).


Je bent onmiddellijk beschikbaar.


Competenties:
administratieve correctheid, verantwoordelijkheidszin, resultaatsgerichtheid, plannen en organiseren, cliëntgerichtheid, communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Tijdelijke tewerkstelling in voltijds contract van bepaalde duur t.e.m. eind april 2022, met mogelijkheid tot verlenging. Verloning volgens barema PC 331.


Kans om deel uit te maken van een dynamisch team, binnen een bijzonder actuele en maatschappelijk relevante uitdaging. Plaats tewerkstelling: Kliniekstraat 29A, 9050 Gentbrugge en vaccinatiecentrum Gent. Indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen