Organisatie

Linx+

Linx+ is een sociaal-culturele vereniging met wortels in de socialistische beweging. Solidariteit, gelijkheid en rechtvaardigheid zijn nog steeds de rode draad in onze kijk op de wereld. Onze meer dan 100 afdelingen en 1000 vrijwilligers zijn actief in heel Vlaanderen. Die vrijwilligerswerking versterken wordt jouw uitdaging: We willen dat onze vrijwilligers zich verbonden en gewaardeerd voelen en connectie hebben met ons ruimere verhaal. Sociale geschiedenis en fotografie zijn onze grote passies, maar ook voor een wafelenbak of een mosselsouper halen wij onze neus niet op.

Voel je het al kriebelen?!

Word educatief medewerker bij Linx+ en vind de job die echt bij je past!

Functieomschrijving

Je bent een geëngageerd persoon met een brede kennis en interesse in sociaal-cultureel verenigingswerk.

Je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren en te verenigen. Je kan een open dialoog stimuleren en je houdt rekening met ieders inbreng zonder het doel uit het oog te verliezen.

Je hebt kaas gegeten van projectplanning van brainstorm tot uitvoering en je kan hierbij resultaat- en doelgericht samenwerken. Je werkt oplossingsgericht en denkt niet alleen creatief maar ook proactief.

Je bent een netwerker met een open communicatiestijl en een neus voor opportuniteiten. Je kan vlot via woord en beeld een breed doelpubliek informeren, prikkelen en sensibiliseren via klassieke of nieuwe media.

De visie en waarden van Linx+ zijn ook jouw waarden. Je beschikt over een diploma sociaal-cultureel werk of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Kennis van de uitdagingen van vrijwilligerswerk vanuit een persoonlijk engagement als vrijwilliger bij een jeugdbeweging, sportclub of andere vereniging is voor ons echt een pluspunt!


Profiel

Je geeft het vrijwilligers- en afdelingsbeleid verder vorm in samenwerking met de regionale Linx+-collega’s.

Je populariseert maatschappelijk relevante thema’s met passende werkvormen op maat van lokale afdelingen en (losse) vrijwilligers.

Je werkt gerichte en experimentele werkvormen uit die aantrekkelijk zijn voor een jong en divers publiek van Linx+ vrijwilligers en deelnemers, met aandacht voor kansengroepen.

Je houdt onze communicatiekanalen en sociale media naar onze vrijwilligers up to date met woord en beeld: artikels op website, artikels in ons papieren magazine Linxuit, het e-zine voor vrijwilligers, het online vrijwilligersplatform…

Je regisseert en organiseert grote activiteiten zoals onze Linx+dag voor vrijwilligers.

Je trekt het overleg rond vrijwilligers met de regionale medewerkers van Linx+.

Je neemt actief deel aan het teamoverleg met je collega’s van Linx+.

Je geeft mee uitvoering aan de beleidsdoelstellingen van Linx+.

Je rapporteert intern aan de coördinator Linx+.

Aanbod

* Job via Jobcreatie voor een min 26-jarige of 55-plusser

* voltijds contract van onbepaalde duur

* een voor de sector aantrekkelijk loon

* voordelen zoals hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…

* opleiding en ondersteuning door Linx+

* uitdagende job in een écht tof team

* kans om je engagement in de praktijk te brengen

* standplaats Brussel (2 dagen telewerk)

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest