Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Amarant vzw
Amarant organiseert cursussen over de geschiedenis van de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur, over klassieke muziek en opera en over filosofie. Je leert de belangrijkste kenmerken van diverse kunststromingen te herkennen, waardoor je het werk van kunstenaars beter zal begrijpen en waarderen. Wat je gezien moet hebben zeggen we niet, wel waar je kan naar kijken en waarom!

Amarant gaat op ontdekking in de kunstwereld. We nemen je mee naar de beste tentoonstellingen van het seizoen, duiken in de meest interessante museumcollecties, gaan op atelierbezoek bij hedendaagse kunstenaars, en maken stadswandelingen waarin erfgoed of actuele architectuur bijzondere aandacht krijgen.

Amarant richt zich tot volwassenen. Tijdens de activiteiten ontmoet je vele mensen met een brede culturele belangstelling die kunst een warm hart toedragen.

Amarant staat garant voor expertise en enthousiasme, dank zij een uitgebreid team van deskundige lesgevers en begeleiders.

Amarant is actief in vele steden in Vlaanderen (o.a. Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Knokke, Leuven, Mechelen, Oostende) en in Brussel en werkt samen met de educatieve diensten van de kunstmusea, met cultuurcentra en andere organisaties uit het sociaal-culturele veld.
Functie
Heb je ervaring met lesgeven, rondleidingen geven op een interactieve en vlotte manier, dan ben je bij Amarant aan het juiste adres!
Wij zijn op zoek naar freelance-docenten met specifieke vakkennis in de domeinen van de beeldende kunsten (oude, moderne en hedendaagse), architectuur, klassieke muziek, wetenschap en filosofie.
Profiel
-Amarant wilt in de eerste plaats docenten aanwerven die interactie met de cursisten stimuleren en het creëren van beleving tijdens de les in de vingers hebben.

-Nieuwe methodieken aanbrengen is een pluspunt vb: blended learning.

-Je hebt geen enkele moeite om met diverse doelgroepen om te gaan.
Aanbod
-Werken in een boeiende omgeving. Je ontmoet vele mensen met een brede culturele belangstelling die kunst een warm hart toedragen.

-Amarant staat garant voor expertise en enthousiasme, dank zij een uitgebreid team van deskundige lesgevers en begeleiders.

-Amarant is actief in vele steden in Vlaanderen (o.a. Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Knokke, Leuven, Mechelen, Oostende) en in Brussel en werkt samen met de educatieve diensten van de kunstmusea, met cultuurcentra en andere organisaties uit het sociaal-culturele veld.
Solliciteren
Contactpersoon: info@amarant.be
Reageren voor: 15/02/2019

Wil je deel uitmaken van een toffe kunstbende, stuur dan je CV en motivatie naar info@amarant.be met duidelijke vermelding van ‘nieuwe docent Amarant’.