Deeltijds Vast


Organisatie
Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Kruishoutem
De koninklijke Harmonie St.-Cecilia Kruishoutem is opgericht in 1817. Het is een ongeveer 40-koppige groep die samengesteld is uit enthousiaste muzikanten van verschillende leeftijden met diverse scholingsachtergronden. De harmonie speelt al geruime tijd in ere-afdeling.
Functie
De nieuwe dirigent komt aan het hoofd te staan van onze “grote” harmonie. Dit is een ongeveer 40-koppige groep die samengesteld is uit enthousiaste muzikanten van verschillende leeftijden met diverse scholingsachtergronden. De harmonie speelt al geruime tijd in ere-afdeling.

Jaarlijks speelt de harmonie verschillende concerten, waaronder een lenteconcert, kermisconcert, 11-november, St.-Ceciliaviering en het eindejaarsconcert. Daarnaast is het deelnemen aan wedstrijden een mogelijkheid die met het bestuur overwogen kan worden.

Naast de harmonie is er ook een actieve jeugdharmonie, waaruit regelmatig muzikanten doorgroeien naar de harmonie zelf. Een vlotte samenwerking met de jeugddirigent is noodzakelijk om een mooi continuüm te creëren tussen onze jeugdharmonie en de “grote” harmonie.

Repetities vinden plaats op donderdagavond van 19u45 t.e.m. 21u45.
Profiel
We zijn op zoek naar een gedreven en gemotiveerde dirigent(e) die met deze groep aan de toekomst wil werken. We zoeken iemand die:

* een opleiding HaFaBra-directie heeft gevolgd (of deze succesvol aan het afronden is);
* een groep weet te charmeren met gedurfde en uitdagende muziekkeuzes;
* zowel jongere als oudere muzikanten kan enthousiasmeren;
* open communicatie en groepsgeest hoog in het vaandel draagt;
* muzikaal breed geïnteresseerd is zodat samenwerkingen met bevriende verenigingen en solisten tot de mogelijkheden behoren.
Aanbod
Te bespreken.
Solliciteren
Contactpersoon: Van Wehaege Tom
Reageren voor: 04/02/2018

Solliciteren met CV en een beschrijving van uw motivatie kan via info@harmoniekruishoutem.be tot en met 04/02/2018. Uit de reacties worden verschillende kandidaten geselecteerd voor een kennismakingsgesprek waarna een eventuele proefdirectie volgt. alle info ook op de site: http://www.harmoniekruishoutem.be/