Deeltijds Vast


Organisatie
Cultuurconnect
We zijn een jonge organisatie met een sterk team (40-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.
Functie
Onze organisatie maakt een groeispurt mee: nieuwe opdrachten, nieuwe projecten, nieuwe collega’s. Druk-druk-druk! Om de directie te ondersteunen bij agendabeheer en administratieve zaken zoeken we een ervaren en proactieve directie assistent die de losse eindjes ziet, opraapt en verbindt: agendabeheer, afspraken maken met collega’s en externen, inschrijvingen regelen, bezoekers ontvangen, documenten beheren, correspondentie verzorgen, bestellingen plaatsen,…

Takenpakket:

Recent werd de directie van Cultuurconnect uitgebreid. Naast een algemeen directeur werd ook een directeur IT aangesteld. Om de directie te ontlasten van agendabeheer en volgende administratieve zaken:
- beheert de agenda van de directie
- maakt voor de directie de nodige afspraken met collega’s en externen (uitnodigingen, voorbereiding, reservering van zalen)
- ontvangt bezoekers
- maakt verslagen
- verzamelt, distribueert en archiveert documenten
- verzorgt correspondentie
- De directie-assistent rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.
Profiel
Heb jij een diploma in één of andere office-opleiding? Kan je tien borden tegelijkertijd in de lucht houden? Ben je niet bang van af en toe een stevige opstoot in werkritme en -variatie? Heb je een vlotte pen en babbel? Kan je omgaan met flauwe grappen en grote ego’s? Heb je enkele jaren ervaring als directie-assistent of in een secretariaatsfunctie? Zoek je een werkplek met toffe collega’s en een aangename sfeer?
Aanbod
Een maatschappelijk relevante job, een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijker vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Klik hier voor meer info over werken bij Cultuurconnect.
De directie-assistent wordt ingeschaald in barema C112 (meer info: https://overheid.vlaanderen.be/salarisschalen)
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@cultuurconnect.be
Reageren voor: 12/01/2018

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan tegen 12 januari zeker je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “functie + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte merel bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken. Na een selectie op basis van CV’s en motivatiebrief, volgt een technische proef en een selectiegesprek met de directie.