Organisatie

Amazone vzw

Amazone, als Kruispunt Gendergelijkheid, is een vzw die vrouwenverenigingen en organisaties ondersteunt die werken aan gendergelijkheid.

Amazone is een ontmoetingscentrum, congrescentrum en informatiecentrum. In het Amazonehuis zijn een twintigtal vrouwenverenigingen gehuisvest, waarvoor we de infrastructuur voorzien.

Amazone bezielt ook een sociaal tewerkstellingsproject, dat verschillende personen integreert in haar algemene werking, in haar congrescentrum en in haar restaurant. In ons informatiecentrum vind je een uitgebreide digitale collectie aan documenten over het actuele gelijke kansenbeleid V/M/X.

Functieomschrijving

Functieomschrijving:

  • - ontwikkelen van een strategische planning en het werven van de nodige subsidies en andere financieringen voor de realisatie van de statutaire opdrachten van het centrum, in het bijzonder de opdracht van Amazone als ontmoeting- en congrescentrum;
  • - voorbereiden, uitvoeren en bewaken van het zakelijke en financiële beleid van de vzw om met de beschikbare middelen een efficiënte uitvoering van meerjarenplannen en werkplannen te realiseren, in samenwerking met de boekhouding;
  • - ontwikkelen en onderhouden van een effectieve communicatie en netwerking met interne en externe klanten en stakeholders – op regionaal, federaal en internationaal niveau - met het oog op synergie en samenwerking in functie van de doelstellingen;
  • leiding geven aan een vijftiental medewerk.st.ers en opvolgen van het personeelsbeleid in samenwerking met de personeelsverantwoordelijke.
  • - opzetten en leiden van specifieke projecten en initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van Amazone als ontmoeting- en congrescentrum samen met externe partners ;
  • - opstellen, uitvoeren en bewaken van de interne processen en procedures inclusief de kwaliteitszorg;

Profiel

Voor deze gevarieerde functie zoeken wij een tweetalige kandidaat (v/m/x) (NL/FR) met een universitair diploma of een gelijkwaardige ervaring. Kennis van de vrouwenbeweging, in het bijzonder de vrouwenbeweging in België, en van de institutionele context op het gebied van gelijkheid V/M zijn pluspunten.

Wij zoeken een directeur met managementervaring, organisatietalent, financiële en HRM kennis. De kandidaat getuigt van respect voor diversiteit, is ondernemend en klantgericht, heeft commerciële voeling en is vlot in de omgang, efficiënt en flexibel. Zij/hij is goed in het pragmatisch oplossen van problemen en kan zowel mondeling als schriftelijk vlot en correct communiceren.


Aanbod

Contract van onbepaalde duur -. Voor onmiddellijke indiensttreding of startdatum van zodra mogelijk

Loon volgens barema’s cao 329.01

Dertiende maand

Volledige terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer

Extralegale verlofdagen

Solliciteren

Sollicitatiebrief met motivatie en CV sturen naar HR@amazone.be, ten laatste op 29/05/2022.

Amazone vzw

Middaglijnstraat 10 – 1210 Brussel
Tel 02 229 38 00 - www.amazone.be

Reageren voor: 29/05/2022
Solliciteren

Sollicitatiebrief met motivatie en CV sturen naar HR@amazone.be, ten laatste op 29/05/2022.

Amazone vzw

Middaglijnstraat 10 – 1210 Brussel
Tel 02 229 38 00 - www.amazone.be

Reageren voor: 29/05/2022
Categorie
Directie en management
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest