Organisatie

Lumière

Sinds 1996 staat de naam Lumière voor onvergetelijke cinema. Vandaag is Lumière Groep een volledig ecosysteem van cinema’s, distributie, productie en filmfinanciering. We brengen kwaliteitsvolle langspeelfilms, prachtige animatiefilms en de beste Europese-Scandinavische series.

Met 4 stadscinema’s, een in-house animatiestudio, digitale bioscoop, eigen streamingdienst en dvd-webshop hebben we alles in huis om de mooiste verhalen te maken en naar een breed publiek te brengen. Ons team is doordrongen van de liefde voor film en zet creativiteit op de eerste plaats. Het hoofdkantoor is in Gent.

Om ons marketing team te versterken en zo onze verdere groei een boost te geven, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde

Digital content marketeer met sterke grafische skills & vlotte pen (m/v/x)

Functieomschrijving

* Binnen het MarCom team word jij de digital storyteller voor alle entiteiten binnen de Lumière Groep. Je zorgt ervoor dat de offline marketingstrategie naadloos overgaat in een ijzersterk online verhaal.
* Dankzij jouw talent om wervende short copy met een sterk beeld te combineren, krijgt Lumière online een eigen gezicht. Jij weet als geen ander de juiste tone of voice en beeldtaal te vinden voor de verschillende (blog)posts, stories, video’s, digitale campagnes enz…
* Je ondersteunt de verschillende social media kanalen binnen Lumière. Je interageert ook met de doelgroepen via deze kanalen, met als doel hun betrokkenheid en zo ook ons bereik te vergroten.
* Je stelt nieuwsbrieven en commerciële mailings op.
* Je houdt onze website mee up-to-date.
* Je verwerkt aangeleverde trailers of maakt deze zelf, en vormt ze om tot een advertentie, een promoclip, of een Youtube-proof post. Indien nodig voeg je ook subs en/of kijkwijzer icons toe.
* Je denkt creatief mee over marketingcampagnes, en kan concrete ideeën aanbrengen.

Profiel

* Je hebt minstens een eerste relevante ervaring in het creëren van digitale (marketing)content. Kennis van Adobe Photoshop (layering), Illustrator en Premiere is een absolute must-have. Heb je ook ervaring met emailmarketing, Wordpress en webdesign, dan is dat een mooie nice-to-have.
* Dat je een digital native bent, ligt voor de hand. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden binnen socials, en weet deze te gebruiken waar en wanneer nodig.
* Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands en hebt een vlotte pen. Je kan je (beeld)taal aanpassen aan het medium en de doelgroep. Heb je ook kennis van het Frans, dan is dat een grote plus.
*Je bent hands-on en denkt in oplossingen. Een onvoorziene situatie of onverwacht probleem zie jij als een uitdaging. Stressbestendig? Het is jouw middle name!
* Je brengt spontaan eigen ideeën aan, neemt initiatief, en denkt proactief mee na over optimalisatie van marketingtools.
* Je komt het best tot je recht in een ondernemende, proactieve bedrijfscultuur, met een losse en informele sfeer.

Aanbod

* Je maakt deel uit van een gedreven 4-koppig team, dat alle entiteiten binnen Lumière Groep ondersteunt. Je werkt nauw samen met de communicatieverantwoordelijke, de marketing manager en de data marketeer.
* Een competitief loonpakket, inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 13e maand, hospitalisatie- en groepsverzekering, enz...
* Een flexibele bedrijfscultuur met glijdende uren.
* Een plekje op ons kantoor in Gent, ideaal gelegen vlakbij het Sint-Pietersstation.

Solliciteren

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie zo snel mogelijk naar sollicitatie@lumiere.be.
Iedere kandidaat krijgt een persoonlijk antwoord.

Reageren voor: 13/12/2021
Solliciteren

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie zo snel mogelijk naar sollicitatie@lumiere.be.
Iedere kandidaat krijgt een persoonlijk antwoord.

Reageren voor: 13/12/2021
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen