Voltijds Vast


Organisatie
Mediaraven
Mediaraven grijpt de kansen van digitale media met kinderen, jongeren en al wie met hen werkt. Met onze ervaring en expertise creëren we:
een experimenteerruimte om samen media te maken en mediacompetenties te ontwikkelen,
een breed vormings- en ondersteuningsaanbod voor wie met jongeren en media aan de slag wil,
digitale tools en mediaproducten voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt.
Functie
Mediaraven werft een digitaal projectmanager aan!

Mediaraven ontwikkelt een divers aanbod van digitale producten voor kinderen, jongeren en al wie met hen werkt. Zo maken we websites voor organisaties die effectief willen communiceren met kinderen en jongeren , ontwikkelen we digitale tools en applicaties voor de socio-culturele sector en experimenteren we met games, bots en nieuwe technologische mogelijkheden om de brede jeugdwerksector in Vlaanderen te ondersteunen in de wereld van digitale media.

Als digitaal projectmanager volg je al deze projecten op en help je het team van developers naar een hoger niveau. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en partners waarmee we samenwerken. Je communiceert duidelijk en helder met collega's, klanten en partners. Je volgt de timing en het budget van de projecten op, werkt de planning uit en anticipeert op problemen. Samen met de coördinatoren denk je na over sales en business development. Samen met de lead-developers waak je over de kwaliteit van onze digitale applicaties en ga je op zoek naar hoe we onze interne processen kunnen verbeteren.

Je wordt kortom de spilfiguur in een team van 5 developers en 1 supportmedewerker. Je krijgt daarbij ondersteuning van 2 coördinatoren en een legertje specialisten in jongeren en digitale media.
Profiel
Je hebt aantoonbare en relevante ervaring als project manager in de context van webapplicaties en je hebt voldoende technische achtergrond om een team van developers aan te sturen, of je kan op basis van andere ervaring snel de nodige competenties onder de knie krijgen.
Goesting om bij te leren is belangrijker dan stapels diploma’s.
Je kan goed communiceren en samenwerken met een team, klanten en partners.
Je werkt planmatig en pro-actief, respecteert deadlines en afspraken en helpt je collega’s hierbij.
Je hebt oog voor detail en aandacht voor kwaliteit, zin om nieuwe dingen te leren en genoeg lef om je ook buiten je comfort zone te begeven.
Je bent dynamisch en jong van geest en je hebt voeling met actuele jongerencultuur.
Je wil je schouders zetten onder de missie van Mediaraven, een organisatie zonder winstdoelstelling, maar met een stevig maatschappelijk engagement om kinderen, jongeren en al wie met hen werkt zo goed mogelijk de kansen van digitale media te laten grijpen.

Persoonsgebonden competenties
- Plannen (= ordenen)
- Commercieel zijn
- Contactvaardig zijn
- Klantgerichtheid
- Zin voor nauwkeurigheid hebben
Aanbod
Een voltijds contract van onbepaalde duur, zo snel mogelijk in dienst.

Verloning volgens barema B1c van paritair comité 329.01 van de sociaal-culturele sector. Relevante anciënniteit kan meegenomen worden.
Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
Een macbook pro met alle soft- en hardware die je nodig hebt om goed te kunnen werken.
Een aangename werkplek vlakbij het station Gent-Sint-Pieters.
De nodige flexibiliteit in functie van een goede balans tussen werk- en gezinsleven.
18 uitgelezen collega's die je inspireren, creatief uitdagen, je bij momenten hard doen lachen en regelmatig trakteren op taart.
Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de competenties die nodig zijn voor je job.
Een maatschappelijk relevante baan bij een organisatie die werkt voor en met kinderen, jongeren en andere organisaties die met deze jonge doelgroep werken.
Solliciteren
Contactpersoon: werken@mediaraven.be
Reageren voor: 28/02/2018

Stuur je cv en motivatiebrief naar werken@mediaraven.be, ten laatste op 28/02/2018. Op basis van de cv's en motivatiebrieven maken we een eerste selectie van kandidaten. Ben je erbij, dan nodigen we je uit voor een gesprek in de week van 5/3/2018. Wil je meer weten over de job of over werken bij Mediaraven? Mail joos.callens@mediaraven.be of bel eens naar 09/231 82 70.