Organisatie

de Munt

De Munt is het federale operahuis in het hart van de hoofdstad van Europa dat internationaal gerenommeerde operaproducties, dansvoorstellingen en concerten realiseert en programmeert.

Functieomschrijving

Als diensthoofd logistiek ben je verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en uitvoering van zowel het interne als het nationale en internationale goederenvervoer. Je beheert ook de opslag en het vervoer van de decors.


Je werkt in de logistieke afdeling van de Munt en rapporteert aan de directrice van het departement techniek en facility management.


TAAKOMSCHRIJVING

Je leidt en begeleidt een team van een tiental medewerkers;
Je bepaalt prioriteiten en verdeelt het werk, en ziet erop toe dat je team zich aan de vastgestelde schema's houdt;
Je coördineert de verschillende activiteiten van de afdeling (beheer en controle van het budget, planning van de activiteiten, controle van de uitgevoerde werkzaamheden...)
Je verzamelt tijdig de nodige informatie om de activiteiten van de afdeling correct te plannen en te coördineren en om de juiste informatie te verstrekken aan de interne en externe betrokkenen;
Je respecteert en implementeert de voorschriften en normen inzake gezondheid en veiligheid die in de Munt aanwezig zijn;
Je analyseert de behoeften van de afdeling en stelt een korte- en lange termijnplan op voor infrastructuur en middelen (budgetten en personeel);
Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de opslagplanning binnen en buiten de gebouwen van de Munt, met inbegrip van de zogenaamde "end of life" van decoratieve elementen en materialen volgens het protocol dat is ingesteld voor duurzaamheid.
Je maakt inventarissen: ontwikkelen en implementeren van een inventarissysteem voor de inhoud van de containers die worden gebruikt om bijvoorbeeld decorelementen op te slaan.
Je stelt het jaarlijkse budget op voor buiten- en binnenopslag.
Je ontwikkelt en implementeert een elektronisch reserveringssysteem voor ruimtes en opslag en zorgt voor de dispatching om een efficiënte organisatie van de afdeling en haar middelen mogelijk te maken.

Profiel

Je hebt 10 jaar ervaring in transport en/of logistiek in een middelgroot bedrijf;
Je hebt ervaring op het gebied van internationaal vervoer;
Je bent bekend met voorraadbeheer, dispatching en laadtechnieken;
Je bent in staat een planning en een budget te beheren, alsook het werk van een team;
Je hebt goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, en je bent niet bang voor het onverwachte;
Je hebt een rijbewijs C;
Je bent idealiter in het bezit van een Clark-licentie;
Je hebt een goede kennis van het Frans, Nederlands en Engels;
Je bent vertrouwd met de standaard IT-tools (Word, Excel, e-mail, enz.).


Aanbod


Voltijds contract voor onbepaalde tijd;
Een dynamische culturele werkomgeving.


De Munt is zich bewust van de urgentie van de klimaatproblematiek en wil daarom duurzaamheid in zijn bedrijfscultuur integreren. Van afval sorteren en de keuze voor verantwoorde materialen tot het promoten van zachte mobiliteit: aan milieu-initiatieven geen tekort in ons huis.

Solliciteren

Stuur uw CV en sollicitatiebrief vóór 15 december 2021 naar jobs@demunt.be, onder vermelding van "vacature - Hoofd Logistiek".

Reageren voor: 15/12/2021
Solliciteren

Stuur uw CV en sollicitatiebrief vóór 15 december 2021 naar jobs@demunt.be, onder vermelding van "vacature - Hoofd Logistiek".

Reageren voor: 15/12/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest