Organisatie

Chirojeugd Vlaanderen

Is jouw antwoord, als je ’t jou vraagt, Chiro? Ben je bovendien een leidersfiguur en heb je een allround kennis van IT? Lees dan vooral verder, zij zoeken een Diensthoofd IT.

Je komt terecht in de Groep Chiro. Die bestaat uit 4 organisaties: Chirojeugd Vlaanderen, De Banier, De Chirohuizen en Pimento. Met alle medewerkers (dat zijn er zo’n 150), vrijwilligers en leden meegeteld, zijn ze met meer dan 115.000. De kantoren liggen in het centrum van Antwerpen, op wandelafstand van het centraal station.

Functieomschrijving

Binnen deze voltijdse functie is er 50% voorzien voor het managen van het algemene IT beleid en de IT-ploeg. Binnen de andere 50% sta je in voor het projectmanagement van het CRM en ledenpakket van Chirojeugd Vlaanderen en werk je samen met de netwerkbeheerder aan een performant netwerk -en systeembeheer.

Concreet:


• Je leidt een IT team van een 5-tal medewerkers. Aansturen en opvolgen van de verschillende ICT medewerkers.• In samenwerking met de directie van de Groep Chiro geef je vorm aan het IT beleid (analyse, ontwikkeling en opvolging).• Je bent verantwoordelijk voor de kosten -en investeringsbudgetten.


• Je onderhandelt en sluit overeenkomsten met externe partners om te voorzien in een


performante ondersteuning van het IT beleid.


• Projectmanagement CRM en ledenpakket Chirojeugd Vlaanderen


• Netwerk -en systeembeheer.

Profiel

Jouw engagement en professionele aanpak zijn hierbij van cruciaal belang, net zoals je teamspirit en vlotte communicatieskills.Als diensthoofd ICT:


• Ben je in het bezit van een diploma informatica of gelijkwaardig door enkele jaren ervaring.


• Ben je resultaatgericht en heb je een probleemoplossend en analytisch denkvermogen.


• Ben je een inspirator naar de teamleden en dit door je enthousiasme & kennis. Anderzijds zorg je voor de nodige structuur en bewaak je de prioriteitsbepaling.• Heb je een brede ICT kennis (netwerk – en systeembeheer en projectmanagent, MS Office365, Onedrive, sharepoint, Navision, Winbooks, Civi, dot.net, Drupal, Intune) en ben je op de hoogte van de hedendaagse technologieën.Aanbod

De kans om mee jouw schouders te zetten onder de verdere groei door je vast te bijten in uiteenlopende, nieuwe en uitdagende projecten. Je komt terecht in een werkplek waar je ideeën gehoord en gewaardeerd worden. Naast professionele ontwikkeling biedt men een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een aantal interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gsmabonnement, fietsvergoeding en/of een abonnement op het openbaar vervoer, eindejaarspremie.
Solliciteren

Interesse?

Gelieve uw cv en begeleidend schrijven door te sturen naar: marie.vandervelden@atrecruitment.be

Reageren voor: 31/12/2022
Solliciteren

Interesse?

Gelieve uw cv en begeleidend schrijven door te sturen naar: marie.vandervelden@atrecruitment.be

Reageren voor: 31/12/2022
Categorie
ICT & internet
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen