Profiel • Je hebt een bachelordiploma of een ervaringsbewijs toneelmeester.
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in en een grote interesse voor de podiumkunsten en het brede vrijetijdsveld. Je weet wat het is om voorstellingen technisch in te plannen en te realiseren.
 • Je bent een people manager, die medewerkers motiveert om elke dag het beste van zichzelf te geven. Je kan een team coördineren, aansturen, coachen en motiveren. Vanuit het technische team werk je vlot samen met de collega’s van de cel vrije tijd en andere diensten van het lokaal bestuur.
 • Je werkt resultaatgericht, hebt organisatietalent en toont standvastigheid. Je bent een sterke organisator en stressbestendige planner, die flexibel inspeelt op veranderende situaties.
 • Je geeft gericht advies aan collega’s en klanten, op basis van je eigen (theater)technische expertise en ervaring.
 • Je bent diplomatisch en communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je hebt een brede kennis van theatertechnologie en kan vlot overweg met actuele digitale tools. Gangbare softwarepakketten hebben geen geheimen voor jou. Kennis van Yesplan is een pluspunt.
 • Je bent flexibel en bereid om regelmatig ’s avonds en tijdens het weekend te werken.
 • Je handelt proactief, neemt initiatief en kan snel beslissen om de werking te verbeteren op het vlak van techniek en infrastructuur.
 • Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad.

Organisatie

Lokaal Bestuur Mortsel
Mortsel is een stad met een dorpskarakter. We zijn middelgroot. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart. Dat hart uit zich in onze klantvriendelijkheid en toegankelijkheid: persoonlijk en dichtbij. Het breed aanbod dat we hebben hangt nauw samen met onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis en ondernemen actie. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.
Mortsel is een levende organisatie. Onze organisatie wordt geleefd, beleefd door mensen. Al die mensen zijn verbonden met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten, gebruikers en bewoners.
Het lokaal bestuur Mortsel is volop in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.
De cel vrije tijd van lokaal bestuur Mortsel ontwikkelt een kwaliteitsvol en professioneel aanbod op vlak van jeugd, cultuur, sport en evenementen in Mortsel. Mortsel heeft een aantal vaste waarden in haar vrijetijdsaanbod. Denk aan Fortbom, de podiumprogrammatie, de jaarmarkt, het vakantieaanbod voor kinderen en jongeren, Mortsel feest en Mortsel Smaakt, het cursusaanbod, educatieve activiteiten voor scholen, vuurwerk rond nieuwjaar, en ga zo maar door.

Aanbod • voltijds contract op B1-3 niveau
 • 35 vakantiedagen
 • hospitalisatieverzekering
 • fietsvergoeding
 • maaltijdcheques
 • tweede pensioenpijler
 • laptop ter beschikking

Functieomschrijving

Lokaal bestuur Mortsel zoekt een deskundige techniek die ervoor zorgt dat de klanten bij al deze activiteiten een fantastische ervaring beleven. In het bijzonder zijn we naar iemand op zoek die gespecialiseerd is in theatertechniek en tevens andere uiteenlopende vrijetijdsprojecten technisch kan coördineren.


De activiteiten vinden plaats in allerlei locaties, gaande van zalen met gespecialiseerde theatertechnische uitrusting, stedelijke infrastructuur, tot openlucht- en wijkgerichte evenementen.


De deskundige techniek vrije tijd geeft leiding aan het technisch-logistiek team van de cel vrije tijd en zorgt ervoor dat artiesten in een professionele context voorstellingen kunnen creëren en presenteren.


Heb je ervaring in de podiumkunsten, ben je bereid die kennis in een breed palet van vrijetijdsevenementen toe te passen en ben jij een geboren leidinggevende met ervaring?


De deskundige techniek vrije tijd is verantwoordelijk voor het aansturen van het technische en logistieke team van de cel vrije tijd en het coördineren en inplannen van de technische activiteiten.


Je bent leidinggevende van 3 technici van de cel vrije tijd. Zij staan in voor de technische aspecten van voorstellingen, evenementen en optredens, in cc Mortsel en op locatie. Je stuurt daarnaast ook 1 logistiek medewerker van de cel vrije tijd aan.


Je plant je werk en het werk van je medewerkers. Daarbij hanteer je een goed evenwicht tussen de inzetbaarheid van collega’s en de doelstellingen van de cel vrije tijd. Je maakt taakafspraken, evalueert, stuurt bij waar nodig en coacht elke medewerker op basis van individuele noden.


Je bent eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering van de producties, activiteiten en projecten van de cel vrije tijd. Je bent ook verantwoordelijk voor het inplannen van technisch materiaal en medewerkers bij zaalverhuur aan derden.


Je bent het aanspreekpunt voor de gezelschappen die in onze infrastructuur voorstellingen presenteren of creëren. Je denkt mee na over de planning en realisatie van die creaties.


Je bent mee verantwoordelijk voor de algemene veiligheid binnen de werking en infrastructuur van de cel vrije tijd.


Je ondersteunt projecten van en samenwerkingen met andere diensten op technische vlak. Ook voor externe huurders en organisatoren van evenementen werk je ondersteunend.


Solliciteren

Sollicitaties kunnen via deze link:

https://www.jobsolutions.be/register/7982

Reageren voor: 11/05/2021
Solliciteren

Sollicitaties kunnen via deze link:

https://www.jobsolutions.be/register/7982

Reageren voor: 11/05/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen