Profiel


Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.

Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie

De Vlaamse Gemeenschapscommissie voert een beleid in zake welzijn, gezondheid en gezin met het oog op de uitbouw van een toegankelijk en gedifferentieerd netwerk van voorzieningen, het bevorderen van de gezondheid, van de levenskwaliteit van het jonge kind en zijn zorgomgeving, van samenleven in diversiteit en het scheppen van kansen om maatschappelijke achterstelling en (kans)armoede op te lossen of te voorkomen.

In dit beleid wil de VGC enerzijds Vlaamse beleidsopties implementeren in Brussel en anderzijds een aanvullend beleid voeren, afgestemd op de specifieke Brusselse situatie.

De algemene directie Welzijn, Gezondheid en Gezin draagt bij tot de beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie.

Aanbod


  • Voltijds (100 %) contract van bepaalde duur met ingang vanaf 15 februari 2021 tot en met 30 juni 2021.
  • Loonschaal B111 - deskundige.
  • Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.

Functieomschrijving

Als projectleider zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende, voor de operationele uitvoering van het ESF AMIF-project ‘CoNnect Brussel’.


Met het project ‘CoNnect Brussel’ wil de VGC de basis leggen voor een strategisch model, een stadslabo voor community-building tussen nieuwe en minder nieuwe Brusselaars. De VGC wil de brug nog sterker maken en de inburgeraars nog beter, warmer en duurzamer vernetwerken binnen het N-netwerk, i.e. het brede aanbod van organisaties en netwerken aan Nederlandstalige zijde in Brussel.


Meer info vind je op www.vgc.be/vacatures

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest