Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Gemeenschapscommissie
De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is een overheid die verankerd is in de Belgische Grondwet en geregeld wordt door de Brusselwet (de bijzondere wet van 12 januari 1989 met betrekking tot de Brusselse instellingen). In de Belgische staatsstructuur heeft de VGC een unieke positie. Om de bijzondere aard van de VGC te benoemen, wordt soms de term ‘sui generis’ gebruikt. De VGC heeft sterke banden met zowel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als met de Vlaamse Gemeenschap.
Functie
Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende, voor de operationele uitwerking van de beleidsondersteuning (beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie) binnen het personeelsbeleid.
Profiel
Je hebt een diploma van het hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma van het hoger onderwijs van het lange type (master, licentiaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.
Aanbod
- Een voltijds (100%) vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 15 maart 2019 voor de duur van de afwezigheid van de titularis (richtdatum en onder voorbehoud t.e.m. 28 februari 2020)
- Loonschaal B111 – Deskundige
- Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement), een hospitalisatieverzekering en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Wendy Vandervelde
Reageren voor: 24/02/2019

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en een kopie van je hoogst behaalde diploma/EVC-attest, ten laatste op 24/02/2019. Dat kan: - per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Wendy Vandervelde, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel - of via e-mail: jobs.vgc@vgc.be, met als onderwerp ‘deskundige PHRM’