Profiel

- Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.


- Je hebt een uitstekende kennis van Adobe Creative Suite met focus op Illustrator (voor tekenen kaartmateriaal), Indesign, Photoshop. Kennis van Adobe Première of andere beeldbewerking- en montagesoftware zijn belangrijk pluspunten.


- Je hebt een uitstekende kennis van MS Office.


- Zeer goede kennis van het Nederlands.


- Je hebt ervaring met het ontwerpen van grafisch materiaal voor diverse kanalen (print, social media, website).


- Je hebt affiniteit met social media kanalen zoals facebook en Instagram.


- Je bent creatief en leergierig. Je neemt je ontwikkeling in eigen handen en zorgt ervoor dat je expertise actueel is en blijft. Uiteraard ondersteunen we je graag bij eventuele opleidingen.


- Je kan zelfstandig én in teamverband te werken.


- Je kan zelf je werk goed organiseren en plannen.


- Je bent klantgericht.


- Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en houdt je aan gemaakte afspraken en deadlines.


- Je bent oplossingsgericht en constructief. Je houdt van optimaliseren en streeft naar oplossingen die in team worden uitgewerkt dankzij de expertise, kennis en ervaring van alle betrokkenen.


- Je hebt interesse in toerisme en bent gedreven om je hierin te verdiepen.

Organisatie

Toerisme Oost-Vlaanderen vzw

Toerisme Oost-Vlaanderen werkt iedere dag aan de ontwikkeling van toerisme en recreatie. Een toerisme dat meer welzijn en welvaart brengt voor onze provincie en goed is voor onze bezoekers en onze inwoners.

We doen dit samen met onze vele partners, de gemeenten en de toerisme-ondernemers. We ontwikkelen fiets- en wandelproducten, realiseren straffe marketingcampagnes en zijn een draaischijf voor kennis en informatie op het vlak van toerisme en recreatie.

Ons marketingteam zet het fiets- en wandelproduct op een efficiënte en moderne manier in de markt. Ons merk Routen moet meer mensen op de Oost-Vlaamse fiets- en wandelwegen krijgen en bijdragen tot een toerisme waar iedereen wel bij vaart. We maken campagnes voor onze bestemmingen en zetten in op een brede waaier van communicatiemiddelen. We doen dit met een dynamisch team waar iedereen haar inbreng heeft. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een creatieve vormgever. Wil je deel uitmaken van dit team en samen met ons verder bouwen aan een beter toerisme voor Oost-Vlaanderen? Contacteer ons!

Aanbod

Je komt in een enthousiast team terecht. We bieden je een voltijdse functie aan met verloning gebaseerd op weddeschaal B1-B2-B3 van de provinciale overheid met mogelijkheid tot valorisatie van relevante ervaring. Dit wordt aangevuld met een groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer of vergoeding fiets/auto (woon-werk). Er is een parking nabij je werkplaats. TOV heeft een aantrekkelijke verlofregeling en flexibele uurregeling.

Functieomschrijving

Als deskundige lay-out en design maak je deel uit van het communicatie en marketing team. Binnen dit team van 6 marketingexperts sta je in voor de vormgeving van verschillende communicatiedragers en producten van Toerisme Oost-Vlaanderen. Je werkt nauw samen met verschillende diensten zowel centraal als met de verschillende regiokantoren. Je rapporteert aan het afdelingshoofd marketing en communicatie van Toerisme Oost-Vlaanderen.• Je staat in voor het maken van kaarten waaronder onze fiets- en wandelproducten en gaat op zoek naar verbeteringen voor het gebruiksvriendelijker maken van onze fiets- en wandelkaarten. Je doet dit samen met verschillende interne diensten.


• Je levert ontwerpen voor onze diverse marketingcampagnes en communicatiekanalen. Dit zowel voor brochures, websites en onze social media kanalen


• Je monteert korte video’s voor onze online kanalen


• Je staat in voor de opvolging van drukwerk en controle van drukproeven.


• Je staat in voor het bewaken van de huisstijl van Toerisme Oost-Vlaanderen en haar verschillende merken


• Je denkt mee over het ontwikkelen van nieuwe creatieve concepten en campagnes


• Je biedt advies en ondersteuning aan de centrale interne diensten en verschillende regiokantoren vanuit jouw expertise binnen ontwerp en design.


• Je ondersteunt het beheer van beeldmateriaal.

Solliciteren

Motivatiebrief, portfolio, uitgebreid cv en een kopie van het hoogste/relevante diploma worden uiterlijk 18/10/2020 per e-mail bezorgd aan Toerisme Oost-Vlaanderen vzw, personeeltov@oost-vlaanderen.be.

Reageren voor: 18/10/2020
Solliciteren

Motivatiebrief, portfolio, uitgebreid cv en een kopie van het hoogste/relevante diploma worden uiterlijk 18/10/2020 per e-mail bezorgd aan Toerisme Oost-Vlaanderen vzw, personeeltov@oost-vlaanderen.be.

Reageren voor: 18/10/2020
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen