Organisatie

stad Vilvoorde

Vilvoorde is een innovatieve stad-aan-het-water die volop in ontwikkeling is. Dagelijks zetten de Vilvoordse stadsdiensten zich in om van Vilvoorde een aangename stad te maken waar het prettig wonen en werken is.

Functieomschrijving

Ben je vertrouwd met jeugdwerk? Geef je graag kansen aan tieners? Vorm je graag mee de volwassenen van morgen in een uitdagende context als stad Vilvoorde? Dan is de job als jeugdwerker echt iets voor jou!
Als deskundige jeugdaanbod ben je binnen een dynamisch team van een 10-tal vrijetijdswerkers mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van het jeugdbeleid van de stad Vilvoorde. Dit beleid spits zich voornamelijk toe op het organiseren van tienerwerkingen zowel doorheen het jaar als in vakantieperiodes. Daarnaast volg je samen met collega’s jeugdthema’s als fuifbeleid, jeugdparticipatie, jeugdwerk,… mee op en zorg je voor de realisatie van enkele acties binnen deze domeinen.

Meer specifiek zal je in de vakantieperiodes verantwoordelijk zijn voor MishMash, de tienerwerking tijdens de schoolvakanties. Je organiseert activiteiten, begeleidt animatoren, voorziet uitstappen.. Doorheen het jaar ben je verantwoordelijk voor een tienerwerking in een wijk. Op woensdag en zaterdag voorzie je hier wekelijks activiteiten voor tieners. Natuurlijk maak je ook promo voor al deze activiteiten, sociale media kennen daarom voor jou geen geheimen.

Gedurende het jaar ga je samen met je collega’s op zoek naar geschikte animatoren en zorg je ook voor de begeleiding van je animatorenploeg door vorming, animatorenweekend,…
Samen met de dienst ben je ook medeverantwoordelijk voor het organiseren van tal van evenementen zoals de jeugddag en de buitenspeeldag.

Je bent niet bang om op zoek te gaan naar tieners en jongeren in Vilvoorde en ze toe te leiden naar het (stedelijk) jeugdwerk. Ben je op zoek naar een uitdagende en sociale job in een stedelijke context, waarin je je creativiteit en je organisatietalent helemaal kwijt kan om tieners een fijne vrije tijd te bezorgen, solliciteer dan vandaag nog voor de job als deskundige jeugdaanbod.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld, bij voorkeur functiegericht of je zal dit behalen binnen een termijn van 6 maanden na deelname aan de selectie (in dit geval stuur je een studiebewijs in).
  • Buitenlandse diploma’s moeten vergezeld zijn van een gelijkstellingsbewijs (zie www.ond.vlaanderen.be/naric/).
  • Je bent in het bezit van een blanco uittreksel uit het strafregister (Model 1 bedoeld in artikel 596, Sv.)
  • Je kan goed communiceren in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966;

Aanbod

Weddeschaal niveau B1-B3, contract onbepaalde duur.

Minimale bruto beginwedde: 2.7163,82 euro/maand (voltijdse functie).

De wedde wordt vermeerderd met vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques (8 euro)

Eveneens gratis woon-werkverkeer bij gebruik van het openbaar vervoer; fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en tweede pensioenpijler.
Jaarlijks ecocheques voor een bedrag van 160,- euro en 40,- euro aan Vilvoordse handelaarsbonnen voor een voltijdse kracht (a rato van je arbeidsregime)

De Vilvoordse Personeelskaart biedt je een aantal voordelen aan: gratis lidmaatschap bibliotheek Vilvoorde, 24 gratis zwembeurten in het stedelijk zwembad ‘t Zeepaardje, gratis vissen op de visvijver in Hanssenspark, korting bij aankoop van losse tickets in cc Het Bolwerk, gratis naar de film bij aankoop van een abonnement in cc Het Bolwerk.

Interessante verlofregeling (wettelijke verlofdagen en 13,5 bijkomende verlofdagen, 14 feestdagen) en werktijden waardoor een evenwichtige combinatie van vrije tijd/gezin en werk mogelijk is. Aangename werkomgeving, tof en enthousiast team zijn zeker een meerwaarde.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant