Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Gemeentebestuur Arendonk
Arendonk is al meer dan 800 jaar een eigenzinnige maar verrassende gemeente in de Noorderkempen. Middelgroot van omvang, maar groots in haar sociale- en verenigingsleven. Met de tientallen verenigingen is er in onze gemeente altijd wel iets te beleven…

Omwille van bevallingsrust, is het gemeentebestuur momenteel op zoek naar een tijdelijke vervanging voor de deskundige cultuur, niveau B (voltijds) vanaf april 2018.
Functie
Je bent op zoek naar een boeiende, administratieve functie. Je bent leergierig, communicatief vaardig, houdt van evenementen organiseren en kan zelfstandig werken. Je hebt een brede interesse in cultuur en bent onmiddellijk beschikbaar. Dan bent jij de persoon die we zoeken!
Ervaring is een pluspunt maar geen voorwaarde. Bovendien kom je graag in contact met mensen: solliciteer bij de gemeente als deskundige cultuur.
Profiel
Je hebt minimaal ofwel een bachelordiploma ofwel een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.
Aanbod
De bruto maandelijkse aanvangswedde aan de huidige index bedraagt 2 462,69 euro (met haardgeld) of 2 437,59 euro (met standplaatstoelage). Het bestuur biedt ook een aantal extralegale voordelen aan zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Mieke Iemants
Reageren voor: 23/03/2018

Je sollicitatiebrief met CV richt je aan het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, te 2370 Arendonk: - via postzending, uiterlijk op 23 maart 2018, de postdatum geldt als bewijs - of per e-mail naar mieke.iemants@arendonk.be, ten laatste op 23 maart 2018 om 16.00 uur - of door afgifte op de personeelsdienst van de gemeente tijdens de openingsuren, ten laatste op 23 maart 2018 om 12.00 uur