Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Cultuurcentrum Zwaneberg
CC Zwaneberg is het cultuurcentrum van de gemeente Heist-op-den-Berg. Het centrum heeft een veelzijdige en unieke infrastructuur met o.a. een schouwburg voor 700 personen en een polyvalente zaal. In het uitgebreide podiumaanbod met nationaal en internationaal talent passeren regelmatig grote zaal producties, uniek voor de regio omwille van hun schaal en/of technische vereisten.
CC Zwaneberg heeft eveneens een uitgebreid kunsteducatief aanbod en organiseert jaarlijks een 6-tal tentoonstellingen.

Functie
Als deskundige communicatie ben je de eindverantwoordelijke van alle externe communicatie van het Cultuurcentrum: aankondigingen gemeentelijke en andere kanalen, tweewekelijkse nieuwsbrief, social-media, promo-acties bedenken bij minder goed lopende voorstellingen, opvolging en bestelling drukwerk, … Daarnaast sta je in voor de opvolging van de gemeenschapsvormende acties van het CC en het programmaluik klassieke muziek.
Profiel
Je bent in het bezit van een bachelor of graduaatsdiploma. Je beschikt over sterke redactionele vaardigheden, bent taalvaardig, creatief, punctueel en leergierig. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in communicatie. Je hebt een sterke culturele belangstelling en interesse in klassieke muziek. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
Aanbod
We bieden een voltijds contract bepaalde duur van 19 augustus 2019 tot en met 29 november 2019. Een verloning volgens barema’s (bruto geïndexeerd voltijds loon tussen 2400 en 2800 euro in weddeschaal B1), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, fietsvergoeding. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé dankzij een soepele werk- en verlofregeling.
Solliciteren
Contactpersoon: vacature@heist-op-den-berg.be
Reageren voor: 10/06/2019

Cv, motivatiebrief en kopie van diploma, gericht aan de algemeen directeur te bezorgen tegen uiterlijk maandag 10 juni 2019 via mail (vacature@heist-op-den-berg.be), brief (Stationsstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg) of afgifte bij team Personeel en Organisatie (zelfde adres). Er vindt een objectieve cv-screening plaats. Korte schriftelijke proef gevolgd door een sollicitatiegesprek tijdens de 2e helft van juni.