Organisatie

HaBoBIB


We zijn op zoek naar flexibele en nauwkeurige collega's met een hart voor de bibliotheek, voor 2 halftijdse functies (19/38, contractueel, onbepaalde duur, D1-D3, met ingang van 1 september 2022). Zin om samen met ons team van onze bibliotheek een fijne en dynamische plek te maken? Dan is dit iets voor jou!

Functieomschrijving

Je verzorgt de afhandeling van reservaties tussen de vestigingen en staat in voor de offline en online afhandeling van boetebrieven. Je rijdt tussen de beide bibliotheken heen en weer en voorziet ook in de nodige boodschappenrondes. Je staat mee in voor de collectieverzorging en -verwerking en zorgt ervoor dat de bibliotheekmaterialen in de beide vestigingen netjes en verzorgd in de rekken komen. Je staat mee in voor het kaften en etiketteren van de bibliotheekmaterialen en voor de invoer ervan in het bibliotheeksysteem. Je begeleidt vrijwilligers of stagiairs die je helpen bij het collectieonderhoud. Je wordt betrokken bij klassikale uitleenmomenten en kan uitzonderlijk opgeroepen worden om bij te springen in de publieke dienstverlening.

Profiel

Profiel: Je kan een behoorlijk werktempo en werkvolume aanhouden, je bent stipt en ordelijk, en gaat zorgvuldig te werk. Je bent communicatief vaardig en organisatorisch sterk. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over een basiskennis informatica en beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent bereid om je kennis van het bibliotheeksysteem bij te scholen en beschikt daarvoor over de nodige digitale zelfredzaamheid. Je stelt je flexibel op (bv. bijspringen bij afwezigheden van collega’s).

Vereisten: geen diplomavereisten, wel praktische rijervaring met rijbewijs B en slagen voor een schriftelijk en mondeling aanwervingsexamen.

Aanbod

Wij bieden: een boeiende job met veel afwisseling, een geïndexeerd bruto maandsalaris D1-D3 (19/38) van min. € 970,64 en max. € 1.322,13, maaltijdcheques, fietsvergoeding en/of vergoeding openbaar vervoer, eindejaarstoelage, vakantiegeld en hospitalisatie-verzekering. Er wordt een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd.

Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant