Profiel

Profiel


Je hebt affiniteit met de culturele sector.


Je bent een geboren planner en organisator, werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent goed in staat om het overzicht te behouden en de vlotte voortgang te bewaken.


Je bent discreet, stipt en kan zelfstandig en nauwgezet werken.


Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands, goede kennis Engels, Frans en eventueel Duits


Ervaring in een gelijkaardige functie is een groot voordeel.


Je bent tussen de 24u à 32u per week beschikbaar.

Organisatie

NTGent

NTGent, stadstheater van de toekomst, werft aan

NTGent staat, als stadstheater in Gent, Vlaanderen, België en Europa, voor een nieuw en uitdagend hoofdstuk. Het stadstheater dat ons interesseert, staat tussen traditie en utopie. Het blijft niet op het podium waarop het werd ingestudeerd, maar gaat internationaal op tournee. En het brengt de wereldvraagstukken naar de stad. We zullen voor onderzoek en manifestaties met ons ensemble op reis gaan. We bieden een podium aan acteurs en nietprofessionele spelers, van verschillende nationaliteiten en talen. We maken onze toneelstukken samen: samen met alle betrokkenen, samen met het publiek, in een constante wisselwerking met de maatschappij. We zijn immers niet alleen geïnteresseerd in de canon van de klassieke theaterliteratuur, maar vooral in de wereld waarin we leven. We gaan op zoek naar nieuwe klassiekers, naar de mythen, tragedies en contradicties van onze tijd: door de actualiteit te mythologiseren, en de mythologie te actualiseren. Op die manier willen we vormgeven aan een politiek, mobiel en creatief ‘stadstheater van de toekomst’.

Aanbod

Aanbod


Een uitdagende job in een ambitieus en internationaal huis. Verloning niveau B volgens anciënniteit en paritair comité 304 (Podiumkunsten), met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.


Verder vind je bij NTGent een hechte groep collega’s, die professionaliteit en een leuke teamspirit hoog in het vaandel dragen.


NTGent is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties ongeacht origine, leeftijd, geslacht of diploma.

Functieomschrijving

Functieomschrijving


In deze functie ondersteun je op proactieve wijze de zakelijk directeur waar je ook aan rapporteert.


Resultaatsgebieden


Assistentie zakelijk directeur: het leveren advies en informatie, voorbereiden en opvolgen van diverse dossiers teneinde bij te dragen tot een vlotte werking van de organisatie.


Beheer van de bestuursorganen : voorbereiden en opvolgen van de RVB, het directiecomité en het coördinatieteam : versturen van de uitnodigingen, opstellen agenda, notuleren van de vergaderingen, redactie van verslagen


Interne Informatiedoorstroming
: opvolgen van de besluitvorming van de RVB, het directiecomité en het coördinatieteam en het waarborgen van een vlotte informatiedoorstroming naar de medewerkers.


Dossiers overheden: beheer en coördinatie van de dossiers voor de Vlaamse Gemeenschap, de Stad Gent, de Europese gemeenschap en andere overheden en subsidiënten. Mede opstellen en bewaken van een ‘contactenbeleid’ met overheden en subsidiënten.


Administratieve ondersteuning van de zakelijk directeur

Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun CV en een motivatiebrief t/m 15/08/20 mailen naar NTGent, t.a.v. Dhr. Daan Vander Steene via vacature@ntgent.be.

Reageren voor: 15/08/2020
Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun CV en een motivatiebrief t/m 15/08/20 mailen naar NTGent, t.a.v. Dhr. Daan Vander Steene via vacature@ntgent.be.

Reageren voor: 15/08/2020
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen