Organisatie

De Kompaan

De Kompaan is een buurtkeuken, een voedselatelier, een samentuin, een netwerk, … We brengen mensen samen en voedsel is hiervoor de motor.

Voor wie zich graag verbindt met de oorsprong van ons voedsel heeft De Kompaan een netwerk van boeren en oogst activiteiten op het platteland en in de stad. Voor wie graag bouwt aan een duurzame toekomst, organiseert De Kompaan debatten en wil De Kompaan een pioniersrol spelen in het voedselnetwerk van Antwerpen. Voor wie zich opgesloten voelt kan de ruimte een uitbreiding zijn van zijn eigen keuken en een kans om zijn netwerk uit te breiden. Voor wie graag eens de korst van de gewoonte doorbreekt, is De Kompaan een plek van verrassende ontmoetingen zonder grenzen. Voor iedereen in deze buurt wil De Kompaan een plek zijn waar buren elkaar kunnen tegenkomen zonder onderscheid.

Meer info: www.dekompaan.org

Functieomschrijving

Wat kom je bij ons doen?


- zakelijk structureren, plannen en opvolgen van de begroting en boekhouding, - uitwerken van een meerjarenplanning en zakelijke visie rond De Kompaan in samenspraak met de deelnemers


- personeelsadministratie en andere wettelijke verplichtingen van de vzw opvolgen - fondsenwerving en onderzoek naar diverse subsidiekanalen om de werking te garanderen


- je staat in voor het onderhoud van het pand (in relatie tot de huidige eigenaar), je volgt het dossier van de verbouwing mee op en werkt financieringsmogelijkheden uit


- je werkt mee een vrijwilligersbeleid uit met korte en lange termijn doelstellingen

Profiel

Wie ben jij?


Je kan relevante ervaring voorleggen in zakelijke strategie en fondsenwerving. Je hebt affiniteit met de sociale sector en het participatieve werkveld.


Je kan planmatig werken en prioriteiten stellen.


Je denkt proactief en probleemoplossend.


Je bezit leidinggevende capaciteiten.


Je bent sociaal en empathisch.


Je bent communicatief en open ingesteld.


Je bent een teamspeler: je bent het gewoon om verschillende mensen te betrekken in een beslissingsproces.


De Kompaan is een vrijwilligersorganisatie, wat betekent dat je soms ook ‘s avonds of in het weekend zal werken.


Je bent thuis in het gedachtegoed of bent bereid je in te werken in de commons en de ontwikkeling van een duurzame Antwerpse voedselstrategie.

Aanbod

Wat hebben we voor jou in petto?


Je hebt de kans om mee vorm te geven aan een kleine, dynamische organisatie met een sociale missie in het voedsellandschap van Antwerpen.


Een deeltijdse (2,5/5), uitdagende en afwisselende job voor onbepaalde duur in een startende organisatie met veel toekomst.


Praktisch:


Verloning en arbeidsvoorwaarden conform de geldende CAO-barema’s en Paritair Comité 329.01. Het uiteindelijke salaris staat in een correcte verhouding met je ervaring en anciënniteit. Tussenkomst in de kosten voor het woon-werkverkeer in overeenkomst met de wettelijke regeling.


Indiensttreding zo snel mogelijk.

Categorie
Financieel
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen