Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma (of gelijkgesteld) en hebt bij voorkeur relevante ervaring in de culturele sector. Je hebt een sterk organisatorisch vermogen, zin voor verantwoordelijkheid en bent flexibiliteit ingesteld.
Je slaagt voor de selectieprocedure.

Organisatie

Dienst cultuur Merelbeke
De dienst cultuur van Merelbeke staat in voor de programmering en dagelijkse werking van GC ’t Groenendal en vanaf april 2020 voor het gloednieuwe Cultuurhuis Merelbeke.

Aanbod

Onmiddellijke indiensttreding.
Een boeiende, voltijdse job (38 uur per week) in contractueel dienstverband. Een contractuele aanstelling door middel van een vervangingsovereenkomst.
Salarisschalen: B1-B2-B3 (niet-geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 17.300,00 euro – max. 29.150,00 euro), afhankelijk van je ervaring. Voor de berekening van je salaris wordt beroepservaring bij de overheid volledig in aanmerking genomen, beroepservaring uit de privésector voor maximaal tien jaar en enkel indien relevant voor de functie. Een simulatie op aanvraag is mogelijk.
Je salaris wordt aangevuld met sociale voordelen zoals vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler, maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0,24 euro) of vergoeding voor kosten woon-werker (uitsluitend openbaar vervoer, 100% via derdebetalersregeling), glijdend uurrooster, e.a.
Een interessante verlofregeling met aandacht voor een goede balans tussen werk-privé (o.a. min. 30 jaarlijkse vakantiedagen).

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega om een rijke en diverse podiumprogrammatie uit te bouwen.

Je taken:
- Je prospecteert en voert gesprekken met boekingskantoren.
- Je detecteert interessante (lokale) culturele initiatieven en gaat met hen samenwerkingen aan.
- Je programmeert een gevarieerd en eigentijds podiumaanbod dat afgestemd is op de doelstellingen en het exploitatieplan van het Cultuurhuis Merelbeke.
- Je legt contacten met de artiesten, gezelschappen en/of verkoopbureaus en zorgt ervoor dat de voorstellingen en eventuele omkaderingsactiviteiten in overleg met de administratieve en technische ploeg vlot verlopen van planning tot uitvoering.
- Je onderzoekt de mogelijkheden van integratie van vormingsinitiatieven in de programmatie van het Cultuurhuis Merelbeke.
- In overleg met de collega’s van Cultuurhuis Merelbeke zorg je voor de promotie van het aanbod.

Je werkt onder de leiding van de coördinator van Cultuurhuis Merelbeke of zijn/haar vervanger.
Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen