Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers. Wij organiseren ook een fantastische animatorcursus.
Functie
Is video’s maken je passie? Is je video camera/go pro/… al het verlengde van je lichaam geworden? Haal je er plezier uit om een video tot in de puntjes af te werken?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een creatieve video-maker/video-editor om een te gek filmpje te maken. We willen jongeren met dit filmpje warm maken om deel te nemen aan onze animatorcursus van 2019.

Je zou een paar uur ter plaatse gaan filmen op onze animatorcursus in Sinaai. Je bedenkt op voorhand een storyboard, een leuke manier om een groep jongeren in beeld te brengen. Denk goed na over de dynamiek, hoe je de happy-sfeer en vriendschap tussen deze jongeren in beeld wil brengen. Dit kunnen ook dingen zijn die we een beetje in scene zetten (bijvoorbeeld de groep die in de lucht springt) Achteraf bezorgen we je ook nog filmpjes met getuigenissen die we eventueel willen toevoegen aan jou beelden. (indien dit past)

Je kan kiezen uit de volgende 2 momenten om te gaan filmen in Sinaai:
- Woensdag 4 april van 11 uur tot 13:30
- Zaterdag 7 april van 9 uur tot 13 uur


Profiel
Aanbod
Je krijgt je vervoersonkosten terugbetaald, eten ter plaatse en eeuwige dankbaarheid.
Solliciteren
Contactpersoon: joyce@hannibalvakanties.be
Reageren voor: 28/03/2018

Stel jezelf kort voor in een mailtje naar joyce@hannibalvakanties.be. Vertel ons zeker welke ervaring je al hebt met het maken van video’s + links naar video’s die je al eerder maakte.